17.01.2018 | 20:57
Pozdrav,
ima li još netko problem da mu iphone gubi signal, živim u Zagrebu, svi mobiteli u stanu imaju signala non stop, a moj iphone gubi signal, ili ga ima (za razgovore) a nema za internet odnosno ne piše ni E, ni 3G ni 4G na mobitelu, te ne radi internet, ili što se još češće događa je to da piše "NEMA USLUGE". Živim u Novom Zagrebu, ali sam u centru grada 90% vremena i tamo se također taj problem pojavljuje, kao i u van Zagreba..
I da napomenem da mi se to događa posebno često kad sam na 4G, a prije određenog vremena je stiglo i ažuriralo se takozvane postavke mreže i sad u postavkama ne mogu odabirati između 2G, 3G i 4G kao prije, sad samo imam za ugasiti 4G, i da ga koristim samo za podatke i za podatke i razgovore ako se ne varam.
Bez obzira što ja odabrao signal se miješa odnosno 4G se pojavljuje gore...
Na bonbon mreži sam, kao i svi ostali ukućani, ali nitko se ne žali na signal, Bonbon koristi infrastrukturu od T-mobilea tako da bi signal stvarno trebao biti dobar, ne bi rekao da je problem u rubnim područjima grada jer bi ispalo da je cijeli Zagreb rubno područje...
Može li itko dati neki konkretan odgovor na ovo pitanje?
Hvala svima unaprijed!