24.04.2018 | 10:16
big_mac: Moguće. Zato i jesam izbrisao stari backup sa iClouda i onaj u iTunesu i zamijenio sa ovim (vidi niže).
Prvo sam bio izbrisao sa mobitela sve nepotrebne apps, kao što kažem, ostavio sam samo par igrica, 1Password.. Obrisao svu muziku sa iPhonea, odsyncao kroz iTunes sve podcaste, muziku, sve odchekirao..
Napravio Reset All Settings (jer to ne briše slike i passworde), iPhone se restartao, obrisao stare backupove na iCloudu/iTunesu, napravio nove sa postojećim stanjem na iPhoneu.
Kroz iTunes napravio Restore, postavio kao Set Up As New, vratio taj friški backup iz iTunesa i poskidao sve apps koji su mi neophodni. Nekako sam mirniji (u glavi i srcu) kad sam ga postavio kao New ali sam opet zadovoljan što sam vratio slike iz (resetiranog) backupa, iako znam da je moguće da u tom novom backup može biti "bug" koji me mučio tj da nije otišao sa Reset All Settings.
Ne znam jel me kužiš, ante_p
Ovo za iTools4 nisam znao, budem probao tvoj sistem kada izađe iOS12
A passworde imam u KeyChainu i Safariju, zato sam morao sa "starim/resetiranim" backupom. Nadam se da je reset sredio bug (ako ga je bilo) a pojavi li se ponovno takvo trošenje baterije preko noći, onda znam da je jedna od tih 4-5 aplikacija "fucked up"