08.08.2018 | 08:39
drazenp1706 kaže:
Polako, polako, idemo po redu.
spaceman051 kaže:
a gle, iskreno, tesko ce pitat za racun jer onda ce ga pitat zasto ima taj mobitel uopce bla bla bla... jer je taj stari kao trebao vratit, al pustili su mu ga i dlaje jer nikom nije trebao (jer inace imaju i previse mobitela dostupnih)
1. Otac je trebao vratiti firmi stari mobitel, ali nije, firma mu ga je ipak dala jer ih ionako imaju previše.
2. Stari mobitel bi se tada trebao pisati u otpis, zajedno sa svim podacima vezanim uz taj uređaj (račun, IMEI).
3. Bla, bla, bla ne postoji u normalnoj komunikaciji, otac treba zamoliti za račun i dokumentaciju uređaja, tko mu je uopće dao uređaj bez toga. Ima li kakav potpis odgovorne osobe?
a gle, mislim da nema smisla da pricamo o tome na koji se nacin mobiteli hendlaju u toj firmi... ukratko, stari mob nije otpisan, jednsotavno je ostao kod mog starog, jer je stari prijatelj s likom koji djeli mobitele, a tog lika sad nazalost vise nema u firmi... poanta je da ako stari sad ide kopati za racun, vjr ce se SAMO potegnut prica da vrati taj uredjaj a taj uredjaj ce zavrsit na dnu neke kutije...
nije ovo tako neobicna prica, imao sam i ja u firmi slicnih prica, gdje nije sve "pokriveno" papirima/potpisima itd...
tako da sta se tice racuna nazalost ne mogu ama bas nista...
kao drugo, sam sam kriv sta sam zaboravio odg na sigurnosna pitanja... dok sam izradjivao taj racun za majku, ona je bila pored mene, skupa smo odgovarali na pitanja i stvarali sifru, a ja sam napravio ogromnu gresku i nisam sve to zapisao negdje... niti je ona zapisala. sta da kazem, zajebao sam stvar bas! to mi je bio prvi kontakt sa Iphoneom i jednostavno nisam to ozbiljno shvatio, na Androidu sam bio cj zivot, a tamo se sve to zaobice bez ikakve muke, nisam ni slutio da ovo moze postat ovakav problem... jedno je sigurno, nema sanse da se vise ovako zajebem! samo kad bi se uspio nekako izvuc sada...