20.01.2019 | 22:39
Vidim da u ova 4 mjeseca nitko nije ništa odgovorio, pa ne mogu vjerovati da samo ja imam 'nestandardne' ušne školjke iz kojih slušalice stalno ispadaju.
Uglavnom, problem sam riješio sasvim slučajno, kada sam. jučer, tražeći nešto sasvim deseto, naletio na silikonske navlake za slušalice od ženinog Samsunga S6. Savršeno pristaju, a ima ih za nabaviti ne ebay-u za siću.
Inače, prije toga sam isprobao onaj 'hack' koji je prikazan na YouTube-u, gdje se slušalice stave u uho naopačke, tako da kablovi za slušalice idu odozgo, iza ušnih školjki, pa onda dole prema mobitelu (i desna slušalica ide u lijevo uho, i obrnuto), i za ne vjerovati, i to funkcionira.
Pored toga, nabavio sam i BT slušalice sa Gearbesta za 6 EUR, i rade sasvim solidno (mada na iPhone-u imaju popriličan lag tako da su neupotrebljive za virtualne instrumente), i mogu se spojiti sa dva uređaja, tako da mogu biti istovremeno uparene sa mobitelom i laptopom. Ovaj model čak ima ikonicu sa baterijom u status-baru iPhone-a pa se može vidjeti i koliko su potrošene baterije.