27.10.2018 | 22:20
smayoo kaže:
Light kaže:
I? Kad kupis mobitel tvoj je i mozes ga koristit kako hoces. Pai bez zdravog razuma. Recimo, mozes kupiti mobitel pa ga baciti psima da ga grizu jer je to bas fora. Mozes s njega i nikad ne prazniti fotke i videa. Moze ti i 256 gb dosta za tu sotonsku rabotu.
Potpuno si u pravu. Nije zabranjeno, niti išta slično. Sad... druga je stvar je li to baš za pohvaliti se...
Čovjek se pohvalio pokušajem impresioniranja tinejdžerica i znanjem o tarifama pojedinih zvijezda, što si očekivao u smislu ozbiljne i argumentirane rasprave na temu?
Mene je recimo, kao vlasnika iphone modela 5s iznenadio način na koji XS leži u ruci. Nije drastično različit osjećaj od 5s iako je fizički kućište veće. Valjda zbog širine samog uređaja.
Odbijala me dugo vremena pomisao da ću se morati odreći home buttona i koristiti geste za upravljanje uređajem, a onda sam u 10 minuta testiranja shvatio da to ipak nije tako strašno i da su zapravo one osnovne - logične.
Iphone 8 obični mi je model koji bi mi bio i više nego dostatan a onda opet, nema "portrait mode" jer nema dvije stražnje kamere. Plus ima ali mi je preširok u ruci i ne odgovara mi, čak i kad sve spustim u Reachability. Ostaje X ili XS, a tu je razlika u cijeni premala da bih izabrao X.
XR - važi slično kao i za 8 plus...
No, to je sve bilo prije no su najavili event za utorak...