23.06.2008 | 18:28
Boki, ps, što se tipkanja tiče, po tvom stavu zaključujem da ćeš s gnušanjem odbiti da ti poraženi plati piće. Možda je onda najbolje da te ni ne zovemo.
ma upravo tako... neman vremena, ostat cu doma i zbrajati koliko je apple centi potrosio na svaki chip...
OK, pa, evo, čoviče, ako već nisi to sam dokučio u zadnjih 13 dana (ja sam nekako mislio da ćeš pitati ako nisi, ali kad je već boki iz pouzdanih izvora doznao da nisi...),
...nego unijeti podešenja (koja ti kažu na 091 7700)...
moja zelja je bila da lipo napisete postavke, i da covjek (ne ovaj koji je pitao, nego bilo ko drugi kojega zanima ista stvar) ne mora zivkat sluzbu za korisnike nego lipo vidi na jabucnjaku kako se nesto napravi...
Svaka informacija se moze saznati pretragom na google-u ili jednostavnim telefonskim pozivom, a za one koji to ne znaju postoje ovakvi forumi da pitaju, i postoje ljudi koji su to napravili prije njih da pomognu(Isaac Newton: "If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants." u veoma veoma slobodnom prijevodu: "nebi nista napravio da se nisam naslonio na leda onih prije mene")...
Mozda sam ja neuk i sve dosad krivo svatio?
Ovaj forum sluzi da bi konkretno pomogao nekome i da ti taj netko pomeogne kad ti zatreba, a da ostali kojima ikada zatreba pomoc jednostavno pronadu vas razgovor i ucine ono sto ste vas dvojica uradili.
kad te netko nesto pita onda das konkretnu informaciju i konkretan odgovor, a ne seres kvake okolo? mora da su me krivo naucili, ja se ispricavam...
ma bezveze trosim svoju energiju, idem brojat cente...