KAKO DA MAKNEM 2.0??? PLZ HITNO POMOGNITE!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

KAKO DA MAKNEM 2.0??? PLZ HITNO POMOGNITE!

• blablabla
  • Posjetitelj
14.07.2008 | 00:53
BOK!
Ljudi slucajno sam na iPhonu napravio update sa 1.1.4 na 2.0! Kako da vratim ponovo na 1.1.4? MOLIM VAS POMOGNITE BRZO, to mi je jedni mob a u srijedu idem na more, moramo to nekako riješiti!
Ajde molim Vas pomognite!
HVALA!
14.07.2008 | 13:14
pa yvann11 je u svom postu napisao da mu je sve OK.
ko tu koga?
ajmo službeno...
Da li možemo napraviti upgrade na 2.0 bez crack-a (koji će tek nadam se skoro doći) ili ne.
iskustva?

m.
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.07.2008 | 13:25
U nekoj teoriji bi trebalo skinut restore image za 1.1.4 i onda ga "daungrejdat" pa opet odlockat da ga mozes koristit..

striček gugl je rekao da odeš na www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1504 nakon pitanja downgrade iphone 2.0

upute, linkovi za skidanje i tak..

sretno..

stici ces..
15.07.2008 | 14:10
xsellize.com

Tu se registriraj, imas cili postupak.

Good luck.
15.07.2008 | 14:13
... da ne trazis

xsellize.com/viewtopic.php?f=6&t=914
18.07.2008 | 03:30
Evo mog copy/paste posta sa jednog drugog foruma:

Pa evo da se pohvalim... uspio sam downgradeati sa 2.0 na 1.1.4
vrlo jednostavno, ovom metodom:
www.modmyifone.com/forums/general/237491...ade-2-0-1-1-4-a.html
Otvorio sam novi account na PC particiji mog iMaca (da ne "prljam" account od sina),
instalirao iTunes 7.7 zatim
removao iTunes 7.7 i instalirao 7.5
zašto? nemam pojma negdje sam procitao da iTunesi 7.7 ostave neke fileove koji su neophodni
za 2.0 firmware ili apple mobile device za PC-a - nisam siguran...
Vrlo vazno je da skinete "novi" iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw kao i iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
Onaj 2.0 služi ako operacija ne uspije da nabrzake restorate telefon nazad na 2.0
Onaj 1.1.4, normalno, da vratite sve kako je nekad bilo.
Meni je uspjelo tek iz drugog puta jer nakon prvog restorea (radi se sve skupa tri puta restore 1.1.4 u procesu)
nije izašao iz dfu moda u recovery vec se pojavio bijeli ekran... bo! ugasiš pa ponovo
Kad napravite prvi restore, znak da je sve ok je error 1015 i telefon ode u recovery mode.
Bez da ista dirate (osim ok u iTunesima) stisnete shift + restore i ponovo loadate iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
Nakon toga dignete iLiberty+ i pod other options izađete iz recovery moda (jump out of recovery mode)
Nakon toga telefon je u 1.1.4 modu ali sa sje***** basebandom.
Ugasite iLiberty+ i podignite novu uzdanicu na iPhone crack sceni KiPhone
Tamo odaberite Debug Boot i iErase a onog na vrhu Downgrade ili tako nekako ne Chekirati - samo ona dva dole
Kad taj zavrsi telefon je ko da ga je Jobs osobno slagao Na tvornickim postavkama.
Nakon toga, omiljeni unlock softvare u ruke i -a -u -j

Vrlo je bitno da pravilno uđete u DFU mode.
Mnogi koji se furaju da nešto kuže iPhone neznaju kako uci u DFU mode, zato:
1. spojiti telefon na iTunese (telefon upaljen)
2. ugasite telefon normalnom "slide" opcijom
3. pritisnite u isto vrijeme power i home tipku i tocno 10
napominjem TOCNO 10 sekundi drzite obe tipke stisnute.
Nakon TOCNO 10 sekundi pustite power tipku i nastavite drzati home tipku dok
se u iTunesima ne pojavi obavijest da je telefon u recovery modu.

Pokazatelj da je DFU ispravno izveden je monitor na iPhoneu koji mora ostati crn, dakle,
nista na iPhoneu - crno

Al ga se***
18.07.2008 | 11:56
znate kaj dečki, poslje ovog jupijevog posta NE PADA MI NA PAMET 2.0 prije nekog postenog crack-a.
19.07.2008 | 04:22
E hvala na detaljnim uputama al mi jos nesto Fali:
Kad unlockam sim karticu ne pokazuje mi mrezu,otkljucan je al ne mogu nikog zvati?
Što još trebam da bi se pokazalo u ljevom kutu HR VIP?
19.07.2008 | 14:49
S kojim softverom si ga unlockao?
Najvjerovatnije si napravio sve osim aktivacije.
19.07.2008 | 16:48
ziphone 3.0,sam ga unlockao ,i sad se malo zaigrao i izgubio instaler i safari uglavnom nemam appes i surfanje a telefon jos nema mreze.Super al pise 1.1.4 nije 2.0
19.07.2008 | 17:08
Da pripomognem malo i rasčistim neke stvari. Prilikom upgrade-a na 2.0 dešava se nekoliko stvari. Upgrade-a se firmware samog telefona ( OS) ali i paralelno se digne modem firmware na novu verziju. Telefon koji uspješno downgradaš na 1.1.4 i dalje ima modem baseband nove verzije i iz tog razloga ti ne radi SIM kartica. Dakle i njega trebaš spustiti, jupi ti je dao odlične upute koje nije teško pratiti ako se imalo razumiješ u cijelu priču.

Procedura sa Kiphoneom pomoću iErase-a briše taj novi baseband i preko njega piše stari. Ono štp je bitno je da se ne prekine komunikacija u trenutku brisanja basebanda jer u tom slučaju ostaješ sa neupotrebljivim telefonom. Jupi zna o čemu pričam imao je nedavno jedan sličan slučaj. Ja već nekoliko i nije baš jednostavno vratiti ga u život. Nakon što downgrade basebanda uspije, dobivaš stari tvronički 4.3.13 baseband koji nakon toga treba PONOVOotključati pomoću nekih od alata za unlock iPhone-a. Eto ukratko
19.07.2008 | 17:32
A sad uspio vratit installer a kad ukucam pin od sim kartice ne pojavljuje se HR VIP ,cudno telefonski brojevi imaju zagrade (091)i onda broj .
Ljevo u kutu pise No service.Super,Probao i sa drugom sim karticom i probao unlock sa liberty+.
19.07.2008 | 18:32
Da li moram sve ponovo il mogu nekako pokrenut a da sve ne ponavljam i to kad je jupi napisao da dobijes telefon sa sjebanim basebandom sta onda ga moram dowgredat al ne pise kako tocno pa molim ak nije problem da neko napise.
19.07.2008 | 23:34
Evo da ja i ostali ne pametujemo kako moraš ovo ili moraš ono...
Najbolje ti je da proučiš SVE na ovoj stranici i SVE linkove koji su njoj.

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1536

Tek nakon dobro proučenog štiva kreni u proces izluđivanja samog sebe sa downgradeom
firmwarea ili basebanda...

p.s. Kad proučiš postupak, najvjerovatnije ćeš i pronaći i korak koji si propustio u procesu.
Ovako je malo teško predvidjeti što i gdje si preskočio...
20.07.2008 | 23:46
1.koju sim karticu da stavim (at&t)?
2.u kojem modu da bude telefon s obzirom da sam ga spustuio na 1.1.4(tako pise u njegovom setingsu?
3.Jupi je objasnio da se ne cekira downgrade baseband a na slici je drugcije:
6571_500.jpg

Bar ja tako vidim?
Kad napravim kao na slici onda se KiRemk program nis ne napravi moram uvijek zakvacit irase i downgrade baseband ili debug boot.napise done i wait 2,30 i poslije ne napise complitied sucessfuly,kao na slici
4.kad sjebes telefon jel moguce imat sve (kao ja)a da ne radi samo gsm?Probao sam downgreadat baseband sa liberty-om al mi napise faild BL 4.6 to 3.9FB.wrong boota loader version ,jel to ima kakve veze.
MOZDA BOLJE DA DAM NEKOM 100 KN DA TO RIJEŠI(samo kome)? :'(
22.07.2008 | 01:28
EVO OTKLJUCO GA SKROZ, BIO SAM ULOGIRAN NA KRIVOM USERU!!!!!!!!!!!GLUPAN
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.
  • drlovric: Da jadni, kako bi to mogli priustiti. Bitno bi im utjecalo na poslovanje a pokrili bi desetke miluja ljudi (HR, BIH, SRB, CG). Sve isti jezik :) Iz istog razloga nemamo titlove na Apple TV. A Slovenija ima. Valjda su veci od ostatka ex. YU :)
  • dpasaric: Nema Hrvatske jer bi to značilo da moraju zaposliti osobu koja čita komentare na našem jeziku, a za to smo premaleno tržište. Ostavi komentar na ENG na US/UK zemlji i ciao.
  • dpasaric: MacBook Pro M4 16" prikaz je na naslovnici! :)
  • Yonkis: Zašto nema Hrvatske kada se želi dati feedback na nešto Appleovo? [link]
  • Yonkis: iCloud (plus). Ne prikazuje znak “plus”. Hellou, 21st ovdje :))))
  • Yonkis: Ako imate iCloud onda možete koristiti [link] čak i sa Android korisnicima.
  • m@xym: @Zdravac, naravno da hoće.
  • Zdravac: Hoće li nam to Apple proizvodi drastično poskupiti?
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO