26.09.2008 | 03:15
Ljudi 2 sata su ujutro, malo sam i umoran, pa ne znam dal mi se priviđa il sam glup il sam nešto propustio pa ću ispasti glup, ali priča ide ovako....
Nesto se jako cudno dogodilo danas s mojim iPhone-om. Imam iPhone prve generacije koji sam kupio u Americi i naravno jailbreakao ga. Od tada sam ga redovito updejtao i onda bi ga opet brejkao. Kako sam imao nekih problema s osjetljivoscu ekrana nisam odmah prešao s 2.0 na 2.1, nije mi se dalo izgubiti tweek koji sam instalirao i koji mi je sredio problem oko touch screena.
E sad, danas sam konacno to odlucio napraviti, updejtati na 2.1. OK, pripremim ja sve, pwnage tool updejtan i otvorim iTunes i krenem tamo updejtati telefon. Sve ide u redu i konacno zavrsi, krene se restartati, vidim apple logo, a ne ananas naravno, i ok cekam da kaze da to nije sim s kojim moze aktivirati, kad ono otvori se telefon i radi normalno. Vip mreza, nema cynthie nema programa s nje, nisam ga jailbreakao, a ono radi sve????? Updejtan je na 2.1 bez jailbreaka i radi sve na vipu????