19.05.2009 | 22:57
pozdrav svima,
dobio sam jucer na poklon iPhone 3G 16gb, kupljen prije 3 dana u t mobileu... i sad imam jedan problem, kad je spojen na itunes radi savrseno, kad nije spojen na komp pocne se sam zakljucavat, ponekad i izbacivat "slide to turn off", znaci kao da sam stisce sleep tipku, kad ga otkljucam, nakon par sec, nekad i prije, se opet zakljuca... dali je netko imao takav problem ili zna kako ga rijesiti?
btw. da i ovo napisem, mozda pomogne kod dijagnoze... kad sam ga otvorio, prvo sam ga stavio punit, dok se punio ubacio sam tmobile karticu, spojio ga na itunes, itunes je ponudio nekakav update, nisam siguran softvera ili firmwarea, ugl to je proslo, cini mi se bez problema, ostao je tako ukljucen u komp... nakon nekog vremena sam vidio da se zaslon pali i gasi, iskljucio sam ga s kompa i restartao se... pokusavao se palit ali se nakon pojavljivanja apple loga ponovo gasio, i tako stalno.. nisam znao sta da radim pa sam ga ostavio tako, ponavljao je to cijelu noc, jutros sam pokusao napravit restore, nije se vise tako palio i gasio ali se zakljucavao... nekako mi je to sve povezano sa sleep tipkom, vjerojatno softverski jer kad je spojen na komp radi sve normalno... sve sta sam ja napravio s tim iPhoneom je taj update, iskljucio 3G i deaktivirao edge (ako je bitno), pa ako netko nesto zna pls help... ne ide mi se nosit u tmobile ako nije nista strasno, nadam se da ce se dat rjesit
edit: zaboravih napomenuti da se nakon minutu dvije u stanby-u sam ugasi