05.06.2009 | 02:38
Što se tiče posta da ih sigurno ima više koji su zadovoljni sažem se...ali ipak je pomalo zabrinjavajuć broj orimjedbi na ovaj uređaj...
Mislim, ja ga koristim...i da mu ne znam šta crkava ja bih to gutao. Mogu me zbog toga nazvati kako god žele, ali volim iPhone, volim iPod, volim mac!
Ali kod nekih strvari sam ipak objektivan i priznajem da su se neke stvari mogle uraditi bolje i drugačije..iako da je sve savršeno, ne bi bilo potrebe to mijenjati...
Po meni, unatoč manama ovog uređaja...ipak on ima puno više prednosti i lijepih, intuitivnih i korisnih stvari u sebi...koje ga čine br.1 u mobilnom i multimedijlnom svijetu...
Mane su neizbježne, i sastavni su dio ideje... Iako tvrdim da iPhone kao uređej još uvijek nije dosegao kvalitetu izrade jedne Nokie i drugih giganta koji su na ovom tržištu već jako dugo vremena.
ZA ono što je apple napravio u samo 2 generacije ovog uređaja, mislim da se svi slažemo...može se samo zapljeskati rukama i čestitati jer su ipak bili jedni od rijetkih koji su se odmakli od kalupa i progurali jednu novu ideju...
Uspjelo im je sa macovima, uspjelo im je s iPodom...a evo sada i sa iPhoneom....