10.06.2009 | 03:38
gljiva1000 je napisao:
@Ficho, imam tuznu vijest za tebe, ali sretnu za mene. Ukljucio sam se u ponedjeljak u iPhone developer program i jutros su mi poslali aktivaciski kod i vec sam skinuo SDK i registrirao svoj iPhone i sve radi k'o po spagi... manje od 2 dana protiv tvojih 2 i pol mjeseca.
Mozda je razlika sto ja zivim u Italiji? ...
Jao, vec sam se htio posvadat s tobom kad sam krenuo citat post
Normalno da je to zato sto zivis u Italiji. Ti si lijepo platio online i dobio si aktivaciju odmah ko sav civilizirani svijet. "Mi" moramo faxom slat posebni papir ispunjen s podacima o programu i vlasniku istog. Naravno fax nije nikako prolazio pa sam se zalio i rekli su mi da im mogu poslat na mail sto sam i napravio. To je sve skupa trajalo oko 2 i pol tjedna i onda jos tjedan dana da mi jave da su primili to mailom i da ce mi se uskoro javit. I od tad je evo jos preko 2 mjeseca proslo, dakle jos malo ce 3 mjeseca sve skupa.
Ljudi me sto su jos neki hrvati koji su poslje mene poslali papir, bilo mailom ili faxom, aktivirani, a ja ne
Jesam spomenuo da to nije prvi put? Probao sam se registrirat jos kad je prvi SDK za 2.0 predstavljen, ali nikad nisam dobio ni jedan odgovor na mail, nego su mi za bozic (nekoliko sati prije badnjaka cini mi se) poslali obavijest da jos uvijek cekaju da im uplatim $99. Aha, samo preko kojeg online storea??
Ma katastrofa, mislim da cu krenut u distribuciju preko Cydia-e.