31.07.2009 | 00:34
Pozdrav!
Znači, situacija je ovakva: imam već skoro dvije godine navedeni iPhone i sada sam na 2.1 firmware-u. S obzirom da je taj firmaware stavljan jaaaaaako davno, do sada se na mobu našlo jako puno potrebnih (i većim dijelom nepotrebnih:) aplikacija tako da sada mobitel jako sporo radi, npr. da bih otvorio pristiglu poruku potrebno mu je 20-tak sek, a švercanje u tramvaju mogu zaboraviti jer kad bi ušao u pisanje poruke kondukter obiđe već cijeli tramvaj, ako želim nešto slikati fotiću treba da se upali taman tolko da "prođe baba s kolačima" pa me sad zanima:
1. da li ako pređem na 3.0 će se sve momentalno otvarati (kao kad je bio nov)
2. da li još uvijek postoji mogućnost da će mi riknuti wifi ili nešto drugo, ili je to riješeno
3. negdje sam pročitao da se upgrade, jailbrake i unlock ne mogu raditi na win7, da li je to istina, i da li itko ima iskustva s time
4. mali offtopic, ali nisam nigdje vidio takvu sličnu temu a ne želim otvarati novu; ja čuvam svoj mobitel, i stvarno nije imao jedne crtice na sebi sve do neki dan kada sam izlazio van iz banke sa punim rukama svega i svačega i moj dragi iPhone mi je ispao iz ruke na užareni asfalt i izgrebala su mi se tri čoška pa me zanima da li je itko ikada farbao iPhone, barem onaj aluminijski dio i kako je to ispalo
Ispričavam se što sam se već u prvom postu tolko raspisao, ali ne mogu si pomoć, jednostavno "takoga me majka napravila"
Unaprijed hvala na svim odgovorima i informacijama