05.12.2009 | 13:58
sXekid je napisao:
Za koju verziju se odlučiti? Razlika u cijeni je 500kn sto mi je dosta skuplje.
Hm, 500kn ti je puno za duplo više memorije? A čuj, ja bih uvijek uzeo ovaj veći, jer mobitel će ti trajati najmanje dvije godine, a nikad ne znaš što ćeš sve natrpati gore.
Planiram gore imati oko 5gb mp3-a sto mi je primarno kod iphonea i to je sve sto unaprijed znam:)
Evo, ja na svojem 16GB imam - audia 5GB, videa (filmovi, serije, i hrpa video podcastsa) 4GB, aplikacija i igara kojih 4GB i pod ostalo još 500MB. Tu su i kojih giga od fotografija, koje se rotiraju. I tu i tamo se moraju brisati stvari, ne stane sve
Koliko su u prosjeku velike app, ako se to uopće može reći?
Odi na App Store i klikaj pa gledaj. Ima ih od 100KB do 800MB
Ne ciljam na ništa posebno, kakva bolja wifi app, bluetooth, mail i to je to, naravno i par app za zabavu.
Tako nećeš iskoristiti telefon kako treba. Snimit ćeš i koji film, poslikati slike. Tu su kontakti iz adresara, bookmarksi, tralala
Pitam ovo iz razloga jer sam imao iPod classic 80gb i zauzetih 6gb, ostalo je skupljalo prasinu, no sad sam klaustrofobičan:).
Očito nisi stavljao video na njega.
btw OT. Ukoliko postoji opcija brisanja/lock postova molim moderatore da izbrišu moj oglas za iPod jer je prodan.
Ulogiraj se i pod svojim oglasima ga sam obriši. Neće to valjda drugi za tebe raditi