01.01.2010 | 10:53
Morao sam nadopuniti temu!
Pošto imam vremena, a garancija istekla(t-com) odlučih JB i .
Dakle moj 3G odlično obavio proceduru.
I sada vidi čuda: U Cydii ili Installosu, slučajno pokrenuo account na appStore hr, kad tamo uz uobičajene podatke IMA OPCIJA NONE
za način plačanja i ja sad imam acc.
Volim ovaj forum, puno toga sam naučio od početka kad sam prešao sa pc na mac platformu, ali se nikako nemogu oteti dojmu, da svaki
put kad sam imao neku muku, netko je vrlo dobro znao što ćiniti, ali iz nekog razloga nije pomogao, a pojedinci su tako zabrijali
s pomoći, da se na koncu i nije više govorili o početnoj temi. Izuzimam: Smaju, Đuru, Djete ... ima ih podosta, koji su unatoč
zasičenošću trivijalnim temama dali iscrpne odgovore, pa tako administrator skoro da i ne sudjeluje na forumu, s pomoći, tek daje
kratke osvrte.
Kad sam se bavio nekim problemom, pročitao sam sve forume vezane uz isti. Pomoglo je, ali brate mili toliko sam vremena izgubio, da
su moji doma, onako se smješkajući, govorili "Tata je haker", a vi znate da sam cjelo vrijeme bio u strahu da nešto ne sj...m, a onda zovi Marka i reci mu da je mala nekaj napravila, uz lagano crvenjenje.
Eto, dear Adm., ne bi li bilo zgodno ubaciti typs&tricks kategoriju, koja bi bila sigurno učikovitija od pretraživanja po forumu i
od čekanja nekoga da te prosvjetli, a to obično završava s nadmudrivanjem dvojice ili trojice dobrodušnih.
SRETNA VAM NOVA GODINA uz onu:
Učite djeco, dan i noć, znanje je sila, znanje je moč!