11.01.2010 | 05:40
zanima me iz vaših iskustava(ako ih je takvih bilo), spoznaja i prikupljenih informacija da li je izvedivo i sa kojim "žrtvama" kupnja iphonea u nekom apple storeu,recimo u New Yorku. Ovih par godina svjesno izbjegavam iphone i pripadajuće mu diskusije i informacije jer mi nije bio toliko "napet" a nije mi se ni izdvajalo stotine eura za njega. Ali sad imam priliku da mi netko u Americi(tko tamo ide na poslovni put samo) kupi.
Jedino što znam jest da je Iphone tamo vezan ugovorom uz AT %T....
Sad moja pitanja bi bila-da li ta moja osoba može kupiti iphone u USA bez nekih većih peripetija?
Mora li to biti pod ugovorom da bi bilo po cijeni kao što je istaknuta na netu( U apple store-u) ?
Može li se to čudo bezbolno osposobiti za rad kod nas na Vip mreži i sve što ide uz to?
I da li je realno očekivati predstavljanje novog iphonea na nadolazećem apple eventu za koji tjedan?
Bio bih zahvalan da mi netko jednostavno pojasni neke stvari jer koliko god godina imao mac i radio na njima, skupljajući imacove, macbookove i ipode, iphone me nikad nije toliko zanimao...pa sam svjesno ignorirao sve to..pa molim malo razumjevanja....