07.02.2010 | 12:25
Prvo san kupil
iPhone 3G 16Gb lockan na T-Mobile i onda san kupoval razno razne aplikacije i instaliral na njega na svom PCju. Neke san kupil sa iTunesima neke direkt na telefon, ali sve je radilo ok i sync je bil ok.
Onda san ženu uvjeril kako je iPhone divota od telefona i nije joj trebalo puno uvjeravanja. Pa san većinu aplikacija skinul sa tog mog 3G i naravno otključal san joj ga da more koristit svoj VIP
Onda san naravno ja sebi kupil novi
iPhone 3GS 32Gb, ali ovaj put otključan. Priključil san ga na moj iTunes na isten PCju i napravil Sync aplikacija. Osim nekolicine kao što je Skype, Truphone, Pro RSS, AppVee, Weather Pro, Bloomerg, iCarRadio i još nekih, ostale su se upucale, ali im se slikica ne pokazuje na ekranu. Probal san ih obrisat iz iPhonea i iz iTunesa pa ponovo downloadirat, ali neće pa neće. Iako se instalira na iPhone neće da se pokažu na ekranu. Za većinu me ionako ni briga, ali ima ih još par koje su mi prirasle srcu, a sad ih na noven iPhonaču ne moren koristit.
Pomagajte molim vas ako imate kakvu ideju.
Inače, otključan iPhone svejedno traži da se svaki put kad se stavi nova SIM kartica u njega priključi na iTunes i internet kako bi se autorizirala inače neće radit. Sve je to ok, ako nisi negdje na putu pa kupiš lokalnu prepaid, a nemaš laptopa sa sobom.