10.03.2010 | 16:08
hi
zanima me jedno
imam fileove na laptopu u .pdf formatima,u notepadu,u raznim folderima u my documents
i sada me zanima kako prebaciti te podatke sa laptopa na iphone 3g , a da pritom mi laptop i iphone nisu prikljuceni na internet i da nisam registriran na itunes(posto nemam kreditnu karticu , a i da imam ne bi se registriro snjom nikad)
znaci ja spojim iphone preko usba sa laptopom i hocu onda te fileove prebaciti sa laptopa na iphone
na jednoj web stranici sam vidio da se moze preko diskaida prebaciti podaci na taj nacin i uspio sam ih prebaciti na taj nacin , posto sam kada sam ih prebacio vidio na diskaidu(na laptopu) da mi je iphone primio te fileove,medjutim ja te fileove nigdje na iphonu nemogu naci (to su bile vecinom e-knjige)sve sam pretrazio, a smanjio mi se free space na iphoneu za 100 mb kolko su mi ti fileove i imali
pod prilozi datoteku sam vam stavio link adrese na kojoj pise kako taj diskaid funkcionira kojeg sam ja downloadao
,
zanima me ako mi niko ne moze objasniti di ili kako naci te filove na iphonu,onda me zanima da li postoji neki
drugi nacin kako prebaciti te filove na iphone i di da ih nadem na iphonu(inace jedino sto znam prebaciti je muzika preko itunesa sa laptopa na iphone)
molim pomoc !!!!!!!!!!!!
unaprijed hvala
Datoteka za prilog:
Naziv datoteke:
diskaid.txtVeličina datoteke: 94