15.03.2010 | 20:37
Pojela mi struja komentar... ide skracena verzija..
a) Zgrazanje ne primjecujem cesto.. tu i tam Vanjuska pipizdi na one kaj si nabave iPhone pa ne zele placat par kuna za programe..
Ja se ne zgrazam, ali mi je zao sto razvijamo tehnologiju, ali ne i svijest.. o moralu da i ne pričamo..
b) vecina ovdje zaradjuje svojim kompovima i onda jer logicno da ako zaradjujes, koristis placeni program.. ili barem kupi nakon prvog odradjenog posla.. ja nikad ne bih otisa u PEvec, ukrao mjesalicu, cigle, i zbuku pa napravio kucu i prodao ju nekom.. meni je to glujpo, ali mozda sam ja glup..
c) uvijek je bilo i uvijek ce biti ljudi koji se vole hvalit svojim nestaslucima, to su najcesce djeca koji roditelji nisu bas mazili i pazili ili jos gore, nisu ih ucili kako se treba zivjeti..
ti ce se derat na sav glas KAKVO PLACANJE KAD MOZES IMAT BESPLATNO.. SMAJLI FEJS; SMAJLI FEJS.. ok.. tak se i Matko hvalio da je povalio onu malu iz 6.b nakon tjelesnog pa dugo provodio vrijeme u popravnom jer je ispalo silovanje..
nek se hvale ljudi ak im je to ok.. sta cu im ja.. ionako nemaju previse role modela u zivotu.. na teveju gledamo lopove za koje znamo da su lopovi, ali to je u redu.. jer oni vode drzavu (ili su vodili), oni su lijepi, oni smrcu bijelo i to je sve ok..
idem na pivu.. koju cu platit 3.05e... necu je ukrast..
DODATKOVNIK:
haha, skraćena verzija...