14.04.2010 | 01:41
I ja sam se mislio upustit u takvu avanturu (zamjenu maske), ali nakon sto sam ih imao prilike drzati u rukama, odustao sam.
Kako kaze kreso, maska zijeva i u ruci se osjeti razlika u kvaliteti (naime ova zamjenska, iako je deblja, cini se jako krhka). Takoder, ne znam koliko si praktican sa rastavljanjem iPhonea, ali moras znat da nije kao na ostalim mobitelima. Poledina je ta na koju je pricvrscena maticna ploca te ostale komponente. Velika je muka vratiti ih i na originalnu masku, a kamoli na kopiju za 8 $.
Bateriju takoder mjenjaj samo ako je sadasnjoj kapacitet iznimno niski. Zamjense baterije cesto znaju radit probleme. Nekako sam skeptican prema ovoj s linka. Ja jos uvijek vjerujem u onu staru i dobru: "kolko love, tolko muzike". Svakavo se smece prodaje na internetu i cesto se kupci zalete u nadi da usparaju koju kunu/dolar, ali u duzem periodu izgube. Ja sam svoju bateriju (istih karakteristika kao i original) platio 40$ i radi svega 70% kao kad je originalna bila nova.
U konacnici, vidi sam. Samim time sto si se obratio na forumu, dokazujes da si spreman primit savjet. Ovo je samo moje iskustvo. Nadam se da ce tvoje biti bolje.