m-zaba na iPhone-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

m-zaba na iPhone-u

20.04.2010 | 15:46
Zanima me vaša mišljenja u vezi m-zabe na iPhone-uB)
20.04.2010 | 16:02
zar ta aplikacija postoji? to je jedini razlog zašto još uvijek koristim staru nokiu, jer na iphoneu nema m-zabe...
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.04.2010 | 16:03
yOy0dEv je napisao:
Zanima me vaša mišljenja u vezi m-zabe na iPhone-uB)

drago mi je...
20.04.2010 | 22:18
Krivi forum. Ovo ti je forum za Mac softver. iPhone ti je pod iĐiđ... pardon, iPhone.

Neki dan smo konstatirali da mZaba ne podržava iPhone. Ali netko je rekao da obična eZaba radi (samo ti treba i token i nije pregledno zbog malog ekrana).
21.04.2010 | 00:03
Probao preko Safaria na iPhoneu ali ne ide jer iPhone ne podržava flash !
Drugim rječima, obična e-zaba ne radi na iPhone-u
21.04.2010 | 00:04
Samo me zanimalo mišljenje dali ima šanse da m-zaba dođe na iPhone.
21.04.2010 | 00:30
Naravno da ima šanse, pa malo koja banka koja drži do sebe će si moći dopustiti da nešto ne radi na iPhoneu i iPadu.

Za sada su još u šoku brzih promjena, ali nema tu više nazad, iPhone je davno postao smartphone No.1 i više nemaju luksuz da ga ignoriraju.
21.04.2010 | 01:11
Davore, da se okladimo ti i ja, po janjetinu za uredništvo? Spreman sam okladiti se da nema mZabe za iPhone dokle god Apple ne ukine isključivu distribuciju appova preko AppStorea i svoje pravo odobravanja aplikacije. Ako te zanima, mogu i objasniti zašto.

yOy0dEv, pogledaj topic o bankama u forumu Razno. Netko je napisao da koristi eZabu preko iPhonea normalno. Inače, eZabu rijetko koristim otkad imam mZabu, nedavno su je kompletno promijenili pa nisam sasvim siguran, ali mislim da nije napravljena u flashu.
21.04.2010 | 03:05
Evo ja upravo bio na Zabi s iPhonom i vidio normano stanje i promete za cijeli travanj. Možda ima stvari koje ne rade, ali ovo osnovno radi.
28.04.2010 | 15:35
@Smayoo:
Ne bih htio biti nepristojan i tražiti janjca (ćevape možda), ali bacite pretragu za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
Spoiler:
uci_logo_57_shine.png
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.04.2010 | 23:26
hr_robson je napisao:
@Smayoo:
Ne bih htio biti nepristojan i tražiti janjca (ćevape možda), ali bacite pretragu za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
Spoiler:

ne bih trčal pred rudo.. sa Smayoom treba oprezno i temeljito, a ne površno i letimično..

meni ovaj spojler smrducka na web wrapper, al me bas veseli vidjet kaj bu.. znam da bi bilo divno onima koji koriste tu banku da im je telefon interfejs i "token" u jednom, al ne vidim ZaBu kao banku koja gleda daleko u budućnost, a čini mi se iz ovog kaj je Emil pisao, da je baš to kaj on smatra m-zabom za iPhone..

molim isprafte me..
29.04.2010 | 10:21
@Dijete
ha ha ha - koji skepticizam.

Super, primam opklade - sve prihvaćam ;o)
29.04.2010 | 13:47
Bacio pretragu i nist ne vraca. U stvari vraca No Match. LOOOL
Nije da treba upisati emzaba? LOL
29.04.2010 | 13:55
hr_robson je napisao:
@Smayoo:
... za m-zaba na App Store iza 30.04. ;o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2010 | 15:09
hr_robson je napisao:

ha ha ha - koji skepticizam.
)

preporučujem da naučiš čitati što ljudi pišu...
29.04.2010 | 15:28
@Dijete
preporučujem da naučiš čitati što ljudi pišu...

Nema potrebe za flameovima i negativnostima, vidjeh da si mi spustio karmu...

Htjedoh samo ulovit ćevape barem kad se već janjetina nudila, a obzirom da čovjeka ne poznam. Inače dosta dobro čitam ;o)

Evo još jedan spoiler:
m_zaba_Main.PNG

Možeš ovo smatrati ekskluzivizmom za Jabučnjak ;o)
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.04.2010 | 16:38

ovo je apsolutno fantastično...

hr_robson je napisao:
vidjeh da si mi spustio karmu...

ovo je apsoštrumpfno za oprat usta sapunom kao što bi vjerojatno mama Dalton napravila..
30.04.2010 | 01:26
S obzirom da znam gdje hr_robson radi, vjerujem da je najava autentična.

Priznajem da bi se bio spreman kladiti, i izgubiti.

Pretpostavljam da o tome ne smiješ pisati ovdje, ali volio bi jednom čuti kako je Banka pristala na to da njezin virtualni token ode u Apple na nekakvu provjeru i da kao takav bude kompromitiran u smislu EMV smjernica?
30.04.2010 | 09:20
Stigla mzaba
30.04.2010 | 10:10
smayoo je napisao:
... ode u Apple na nekakvu provjeru i da kao takav bude kompromitiran u smislu EMV smjernica?

Ništa nije kompromitirano. ;o)
30.04.2010 | 10:23
Opa! Dvostruko opa!

Večeras to skinem na ženin iPhone, ona je na Zabi, pa ću da prostudiram malo

Svaka čast, nikad nisam volio Zabu, ali mi se RBA malo počela zamjerati, pa nikad ne reci nikad... Ovo je veliki plus, osobito još zbog opcije za poslovne subjekte...
30.04.2010 | 10:48
evo malo sam se poigrao i radi odlično još kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!
30.04.2010 | 11:05
Kakva je razlika izmedju m-zaba i m-zabaPS? Hvala.
30.04.2010 | 11:20
CooL je napisao:
još kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Pa zar ne koristi one koji su već predefinirani na webu?
30.04.2010 | 11:27
CooL je napisao:
... kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Rad s predlošcima postoji:
1. vidiš sve predloške iz e-zabe i kod unosa naloga imaš opciju dohvata predloška
2. ukoliko nemaš e-zabu, nakon svakog provedenog plaćanja app te pita želiš li to plaćanje spremiti kao predložak
30.04.2010 | 11:30
zabac je napisao:
Kakva je razlika izmedju m-zaba i m-zabaPS? Hvala.

Sve ti je pojašnjeno na Zabinom web-u. U pricipu m-zaba je za građane a m-zabaPS za poslovne subjekte - otud PS.
30.04.2010 | 11:55
Šteta što nisam tip od janjetine!

Kao što se Zaba prilagodila, morati će i druge banke.
30.04.2010 | 12:05
dpasaric je napisao:
Šteta što nisam tip od janjetine!

Džaba, ja sam pokušao uloviti barem ćevape od g. Emila, ali se pametno "ušutio"
30.04.2010 | 12:22
hr_robson je napisao:
CooL je napisao:
... kad bi se mogli napraviti predlošci za plačanje to bi bilo savršeno!

Rad s predlošcima postoji:
1. vidiš sve predloške iz e-zabe i kod unosa naloga imaš opciju dohvata predloška
2. ukoliko nemaš e-zabu, nakon svakog provedenog plaćanja app te pita želiš li to plaćanje spremiti kao predložak

opa previdio sam taj dole gumb ovo je savršeno!

Netrebam više e-zabu

Mrak!
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.04.2010 | 14:05
Još jednom, fantastično..

ajmo PBZ.. da ne nosim sa sobom onaj čitač, što više stvari imam, veća vjerojatnost da nekaj zgubim..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 51 minuta
  • Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
  • smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.
  • kupus: nikad mi se nije svidio :(
  • Zdravac: zašto jednostavno ne koristite safari?
  • smayoo: ništa što se temelji na chrome kodu meni ne dolazi u obzir
  • kupus: mislim da ću, nakon korištenja firefoxa od samih početaka, umiroviti ga na neko vrijeme
  • kupus: nerado to kažem, ali brave je toliko "lakši" od firefoxa da mi se čini da koristim drugo računalo.
  • Matija klc: Hvala Zdravac, pokusam sa njime
  • Zdravac: Ili si mislio na besplatnu "verziju" Microsoft Office paketa? :)
  • Zdravac: Imaš u App storeu besplatni Collabora Office. On je zasnovan na Libre Office-u kojega svi hvale kao free zamjena za Microsoft
  • Matija klc: Ekipa, trebam office paket za Ipad 10. Ima li kakva besplatna mogucnost ili mi preostaje platiti paket? Hvala
  • zvone: plaćali istu nominalnu sumu u eurima za apple priouzvode a sad kad su euro i dolar isti opet digli.
  • zvone: A i primjetih da prije dok je dolar bio slab smo
  • zvone: Dobra ideja o bojkotu američke robe.
  • rusty: Ja je koristim sa svoje Studio ekrane
  • Yonkis: Koristi li netko (Appleovu) polishing cloth [link]
  • jura22: na Opera for iOS ne radi Vikalica. Sto god se upise ne prikazuje.
  • jura22: Abc
  • petros: Ne bih bojkotirao ni Temu niti AliExpress! :)
  • Zdravac: Samo ubaciš Samsung u ponudu, i svi smo mi opet kod tebe trgujemo!
  • Zdravac: Davore, a Temu bi odmah bojkotirao, jel? :)
  • Zdravac: EU, GB i Canada i još ako bi nekako mogli pridobiti Tursku, mislim da bi mogli jako učinkovito pokazati zube. Kad bih tu vidio zajedništvo, ja bih određeno vrijeme bojkotirao.
  • JOHN: ovakve reakcije tog nasnifanog čobana samo potvrđuju moje sumnje da bolesnici vladaju svijetim a još veći imbecili daju glas takvima što je onaj smrad na zapadu i onaj još smrdljiviji na istoku
  • dpasaric: Nismo spremni! :)
  • JOHN: Ako će se bojkotirati kao ovo s dućanima……nebumo daleko stigli.
  • Zdravac: Jeste li spremni, kao Europljanin, bojkotirati američke proizvode dok je Trump predsjednik i ako EU zaključi da na taj način možemo izboriti / vratiti poštovanje europskog ugleda u novom globalnom poretku ?
  • Borisone: Tresla se brda, umro je iPhone SE. R.I.P.
  • Borisone: Da ima "live" event, bilo bi tjedan dana ranije objava na Apple stranicama.
  • Zdravac: e jbg
  • Zdravac: Jel ima live prijenos?
  • Borisone: Ne. Najvjerojatnije samo ažuriran Apple site i objave za medije o novim uređajima.
  • Zdravac: Jel Apple event danas u 19:00h?
  • Yonkis: Hoćemo li sljedeći iParty organizirati putem Invites app-a? ;)
  • Yonkis: Apple will bring its next-generation M5 chip to the MacBook Pro in the fall, followed by the iPad Pro in the first half of 2026, according to Bloomberg’s Mark Gurman. - Wow, M5 na iPadu. M4 je već overkill ali ok. :D
  • miomika: @Zdravac...vjeruj mi, nebi ga prepoznao razliku, ni da te za guzicu ugrize. Nije to google translate.
  • miomika: Naravno Zdravac, pišeš na pamet i provjerio si, jelda?
  • Zdravac: Možda malo "old fashion", ali eto! :)
  • Zdravac: Vjeruj mi, skuži se odmah AI, ali kod ovih mlađih to prolazi jer je to, kao "kul"
  • Zdravac: Poslovna komunikacija zahtijeva poslovno znanje. Dakle, ili znaš što trebaš pisati, ili ne znaš. Ako ne znaš, zaposliti ću onoga tko zna - sigurno ne AI!
  • Zdravac: Ma kakav crni AI za poslovne mailove!! Kod mene ti to sigurno nebi prošlo!
  • drlovric: Mi saljemo stotine mailova na engleskom i da to ista valja, vec bi bilo u nasem workflow :) Ali eto, uzivaj ako te veseli. Ja it tvrdim da je beskorisno, sporo, trapavo, nedovrseno...
  • miomika: pa dok vidim full feature, nemogu sve reč. Upravo gledam na vijestima, završila je konferencija koja nama brani korištenje AI-a na uređajima. Što je zaključak, naravno, 10 mb texta ničega. Kako vidim u OS:_u, izgleda da će potiho ući na mala vrata. @dlovric možda je do ljudi koji je neznaju koristiti. Ipak je u pozadini chatGPT. Meni se ova opcija u mailu jako sviđa, da napravi poslovni
  • Soffoklo: @drlovric ne dozivljava nas Apple kao neko africko pleme vec mi sami sebe tako dozivljavamo i predstavljamo, a onda tvrtke poput Apple sukladno tome djeluju. Zato i Slovenija ima titlove, kao sto je imala i Apple Music davno prije nas i to uz potpunu uslugu, a ne djelomicnu, pa se premijer javno hvali kako eto imamo Apple Music. Do nas je.
  • drlovric: Apple AI je potpuno beskoristan. Dugo nisu vecu blamazu napravili. Svaki dan radim sa Amerima i niti jedan covjek mi nije rekao da ima jedan koristan feature. Svi cekaju bolju Siri koje nema pa nema. A ljudi kupovali iPhone 16 Pro radi "inteligencije" :D
  • miomika: ...i proofreading i onaj AI radi u mailu. Doduše, samo na engleskom, ali radi. Točno se kuži da lagano ovo preregulirano govno iz EU nema proslka i da AI lagano kuca na vrata.
  • miomika: ajde neke dobre vijesti. AKo je laptop/comp settiran na eng. radit će vam image playground s najnovijim update-om 15.3.1
  • drlovric: Apple nas dozivljava kao neko africko pleme i nema tu razumnog objasnjenja ni opravdanja.
  • drlovric: Da jadni, kako bi to mogli priustiti. Bitno bi im utjecalo na poslovanje a pokrili bi desetke miluja ljudi (HR, BIH, SRB, CG). Sve isti jezik :) Iz istog razloga nemamo titlove na Apple TV. A Slovenija ima. Valjda su veci od ostatka ex. YU :)
  • dpasaric: Nema Hrvatske jer bi to značilo da moraju zaposliti osobu koja čita komentare na našem jeziku, a za to smo premaleno tržište. Ostavi komentar na ENG na US/UK zemlji i ciao.
  • dpasaric: MacBook Pro M4 16" prikaz je na naslovnici! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO