07.07.2010 | 13:26
u vrijeme JBa, isprobao sam iGo i NAViGON, al sam shvatio da mi definitivno ne treba turn by turn na telefonu.. Samostalni uređaj koji imamo u autu, a star je 4 godine ukljucimo eventualno ako se zgubimo u nekoj stranoj zemlji.
Draži mi je princip od turn by turna da se pripremim kao u dobra stara vremena, pogledam mapu, isplaniram put, odredim si nekakve orijentire i vozi..
kaj se tiče mapa, vec sam u nekoliko navratu tu spomenuo MotionXgps i spomenut cu ga opet jer mi je on satelitski kompanjon
također mi je dobro došao i u stranim zemljama jer nudi spremanje karata lokalno na ajfon i to onim zoom levelom koji odrediš.. ima i topo i cestovne mape, ima najcesce na mapama u jakom zoomu i POI, al nema pretrazivanja ulica.. dakle sluzi kao velika papirnata mapa u ruci koja ti pokazuje gdje si.. i jos mnogo toga..
uglavnom, prezadovoljan, tih 15kn je bolje od onih koje sam ko klinac ubacio u preradovićevoj u slot pa 3 minute gledao neku golu tetu kak se okrece, dize noge i bacaka sise okolo..