24.08.2010 | 09:42
Evo, prošao sam forume i forume, stranice i stranice, pa i ovaj forum i njegove postove i stvarno već danima kopam po netu i nikako da riješim svoj problem. Nadam se da ću ovako možda uspjeti (vi ste moja posljedna nada!)
Kao što rekoh, probao sam već sve "standardne prijedloge" a i moji simptomi nisu nigdje drugdje opisani.. ovako:
Kupio sam polovni "iPhone 3G 16GB", kao nov, original (nije upitno) zaključan na t-com, jailbreakan, upgrade na 4.1.1.
Na sezoni sam pa radim po cijeli dan na jednom mjestu - imamo tu Wi-Fi na koji se nikako nemogu spojiti (nemogu probati ni jedan drugi, jer rekoh, radim cijeli dan a sve ostale wi-fi mreže okolo po gradu su zaključane pa nemogu probati niti jednu drugu).
iPhone mi uredno nađe mrežu i kad ga želim spojiti pojavi se sljedeća poruka: "Unable to join the network '...' "
Bluetoth, mobilni internet, aplikacije i sve ostalo uredno radi, samo taj wi-fi...
Treba napomenuti da mi radni kolega ima potpuno isti iPhone 3G 16GB, također jailbreakan i upgrade-an na 4.1.1. (on mi je to i radio), a njemu se besprijekorno spaja. Sumnjam da je do hardware-a, jer mi nebi inače uopće pronašlo mrežu.
Pokušao sam "Reset Network Settings" kojeg svi toliko spominju, one ip adrese upisivati ručno, resetati sve,itd... neznam više šta probati - MOLIM VAS POMOZITE MI!