08.11.2010 | 03:10
Imam iphone 3 gs jailbreak-an, os 4.0.1. je na njemu, kad spojim iphone na laptop i upalim itunes pojavi mi se poruka " itunes cannot read the contents of the iphone "iphone". go to the summary tab in iphone perference and click restore to restore this iphone to factory settings".
Ne zelim restorat iphone na tvornicke postavke jer sam mobitel pronasao i platio sam jednom liku da ga dekodira jer nisam imao original sim koji je potreban za obicno dekodiranje(kodiran je bio na njemacki sim)! Rekao sam mu za problem sa iTunes-om ali mi je rekao da ako ga restoram da ce se ponistiti sve sta je on napravio na njemu i da ce ga se trebat opet odkodirati!
Da li mogu nesto ucinit da se iphone poveze sa itunesom bez da ga restoram ?
Probao sam ga spojiti preko alternativnih programa od iTunes-a i uspjem raditi sve osim prebaciti muziku na iPhone, tu mi se javi nekakva greska "The sync encountered an unknown error. PC Suite cannot complete the operation. Please try synchronizing all music via iTunes to fix this problem. We are deeply sorry for any inconvience this may cause. Err:Object reference not set to an instance of an object."
Ako itko ima bilo kakvo rjesenje molio bih ga za pomoc! Hvala!