23.11.2010 | 16:24
jedan.neznalica je napisao:
1. Instalirao sam Skype sa Itunes-a. Sve radi, samo mi nije jasno kako da mi skype bude uključen, a da program nije pokrenut, odnosno da mogu raditi nešto drugo. Vidio sam da se tu spominje multitasking ali ako sam dobro shvatio to je za OS 4.0 i dalje što bi mi usporilo telefon, a i ovako nisam baš zadovoljan brzinom.
- Znači pitanje je da li mogu imati pokrenuti Skype i raditi nešto drugo na mobu?
Ne, bez 4.x sistema. Ili stavi zadnji 4.2 i istrpi, ili uzmi novi mobitel.
I kako to misliš da nisi zadovoljan s brzinom na 3.1.3??? Pa 3G izvrsno radi sa tom verzijom OSa i nije ništa usporeno.
2. U običnom Diktafonu kada snimam zvuk ne vidim snimke. U početku sam ih vidio, sada ih nema kao da ne postoje ali kada sam sinkronizirao iphone sa računalom prebacio ih je na komp makar ih ne vidim.
- Ima li netko rješenje da vidim te snimke?
- Kako da pobrišem te snimke koje niti ne vidim?
Tebi treba restore cijelog telefona, pa sve iznova. Nešto ti je gadno zapetljano kada ti se ovo desilo i još veliš da je spor...
3. Kako da napravim foldere za muziku i kako da napravim folder za fotke?
iTunesi. Halo? Kad spojiš mobitel sa iTunesima, u tabovima gore imaš opcije ŠTO da se prebaci i sinka na mob, a što ne. Playliste označiš i tamo su, itd. Fotke, ako si na Macu to ide preko iPhotoa, a ako si na win, mislim da je dosta da imaš slike u mapama u Pictures folderu. Selektiraš opet u iTunesima sve.
4. Da li mogu preko kompa na Itunesima instalirati app-ove ili moram baš preko telefona to raditi? Neke appove sam downloadao ali ne znam šta onda sa njim, stoje mi u Itunesu i ne vidim nigdje opciju kako da ih instaliram?
Spoji mobitel sa kompom. On se pojavljuje u iTunesima. Označi ga, selektiraj sve opcije u tabovima i stisni sync. osim što ćeš imati backup svih podataka s telefona, sve će ti se prebaciti što si želiš.