24.11.2010 | 23:28
bumbar je napisao:
ukljucio sam iphone4 da se instalira update i pisalo je za23min ce biti gotovo, kad ubrzo su poceli problemi, prikinuo se update i itunes mi trazi da napravim restore svega jer nemoze nikako napraviti update i restore se prekine i izbaci mi iphone, kad ga izbaci iskljuci se i kod ponovnog ukljucenja trazi da se ukljuci u itunes i tako u krug!
Bio sam prebrz pa sam uhvatio samo prvu rečenicu. Ok,ako sam dobro shvatio nije uspio do kraja napravit update pa ti je sada iPhone ostao u recovery modu (kad ga uključiš na ekranu se pojavi ikonica iTunesa i kabel i kaže spoji me na iTunes).
Probaj prvo restartat kompjuter (jel PC ili Mac?) i iTunes. iPhone pogasi. Kad se kompjuter restarta, pokreni iTunes i onda drži stisnutu Home tipku na iPhoneu i ukopčaj kabel i drži tipku dok iTunes ne javi da vidi iPhone u recovery modu i onda klikni na dugme Restore.
I nemoj ga razbit jer teško da je problem do iPhonea. Moguće je ili da te zeza veza na internet ili USB priključak na kompjuteru. Za vrijeme instaliranja OSa budi cijelo vrijeme spojen na internet.