27.11.2010 | 12:50
@ dpasaric
Ovo sa bluetoothom ima smisla. Isto tako kao i što kaže da su optički mediji prošlost. I to ima smisla i ja to osjećam sve više kod kuće.
Više ne posuđujemo filmove na DVD-ima iz video kluba, već kad hoćemo nešto pogledati rentamo u videoteci Max-TV-a.
Već duže vrijeme nisam ništa spržio ni na CD ni na DVD jer sve što imam stoji mi na mrežnom disku uvijek spremno da pogledamo ili poslušamo. Jedino što još spržim na DVD ili sada zadnje vrijeme BlueRay su naše obiteljske snimke i slike jer sam malo paranoičan po pitanju pouzdanosti i trajnosti HDD-a
U autu imam CD exchanger, ali mi je jednostavnije uzeti iPod Shuffle sa sobom sa friško upucanom muzikom i samo ga spojim i svira. Ako ga i zaboravim, uvijek je tu iPhone da uskoči sa svojom bibliotekom
Ne znam da li ste čuli za Steveovu izjavu da niked neće napravit iPad s ekranom manjim od 10" jer da bi inače morali uz njega prodavati i brusni papir da se prsti našilje za lakše korištenje
Iskreno, to je prilično kontroverzna izjava, jer što onda sa ekranom iPhonea i novog iPoda? No, ipak, imao sam prilike imati u rukama ARCHOS 7 koji ima 7" ekran i nije ni izdaleka tako dobar po prikazu npr. web stranica, a i korištenje Stylusom je stvarno puno fluidnije nego prstima