11.12.2010 | 11:59
Dečkovi,
Prvo, moja isprika zbog nepreciznog pipanja - ispričavam se zbog nepreciznog pipanja.
Elem, malo preciznije pipanje:
Trebal kabel za gledanje fotki/snimljenih filmića. I JuBito. I BUZZ Player (ne očekival puno). Kupil ORIGINAL Apple A/V Component Cable (NE Composite - RGB odvojiti, ter zvuk također isto). Na kutiji pisalo "...iPod, iPhone,...". (Ako to nešto znači, kabel kupljen u T-Mobile, 238,00 Kn, isti (valjda) takav u iStyle - 438,00 Kn, ne lovite me za kunu il lipu).
Daklem, kabel spojit na 1G iPhone - na TV poruka [NO SIGNAL] za raliku kad nije ništ spojeno, pa istom i nema ništ na ekranu. Prilikom spajanja kabla na iPhone, na iPhone se pojavi poruka da taj aksesori nije napravljen za njega bla truć... TV: 0 bodova. Na iPhone 3GS i 4 također isto, samo je poruka o nekompatibilnom HW malo drugačija (valjda stvar verzije iOS-a). Isprobal sve aplikacije.
Kabel vratil, isprobali na TV-u u trgovini, pa u susjednoj trgovini, također sa njiovim iPhone-om, dobil pare (na moje čuđenje i skandiranje).
Na pitanje o zamjeni kabela za Composite veriju, trgovac me ljubazno odgovorio od tog nauma uz obrazloženje da će ishod vjerojatno biti isti.
Eto.