15.12.2010 | 17:12
@Sank hvala na pohvalama i ukazivanju na pogresku.. nisam ni provjeravao to pod More Apps jer sam mislio da mora radit.. Uglavnom, popravljeno, update submitted =)
@Dijete mislim da moja aplikacija ucenicima nece koristit kao izgovor da ne citaju knjige jer ih i ovako ne citaju.. idem u 3. razred srednje skole i u razredu od 32 ucenika lektiru procita maksimalno 3-4 ucenika, a sta je najbolje od ovih 28 ucenika koji ne procitaju lektiru nitko ne procita niti kratak sadrzaj s interneta jer im se neda i nemaju vremena ni za to... siguran sam i da je nastavnicima tesko obradjivat neko djelo na satu ako samo 3-4 ucenika procitaju to djelo... tako da je aplikacija namjenjena upravo ucenicima koji ne citaju pa da mogu prije sata procitati kratak sadrzaj da se barem malo pripreme za sat lektire.. oni koji citaju lektire znaju zasto citaju i mislim da ih moja aplikacija nece odvratit od citanja...
I kao ucenik i kao autor ove aplikacije ne podrzavam ne citanje lektire i mislim da je vazno procitati lektiru kako bi imali sto bolje ocjene, ali i kako bi nastavnicima bilo lakse raditi svoj posao....