27.12.2010 | 16:35
kao prvo da se zahvalim svima na normalnim odgovorima,očekivao sam one tipa kak si glup,pa šta ne gledaš kad kupuješ i nebih mogao ni na to ništa zamjeriti.
u dučanu je bila takva gužva da su se ljudi skoro tukli,valjda zato što je došao iphone,klinaca ko u prići,svi viću tako da o neki normalni razgovor sa prodavačima
nije bio ni moguč,jedva sam čekao da odem.
otići ću danas tamo da pitam,znam da će me odbiti jer ti kao pojedinac nemožeš ništa protiv takve mašinerije em
sigurno se svaki dan naslušaju prijetnji službom za potrošače i dr.
em nevidim razloga da bi Apple vodio brigu o svojim aparatima koje je prodao nekome u HR.
šta ako me odbiju kome da se žalim pa nije ovo Amerika,Njemčka i sl?
makar napominjem druge tehničke proizvode u dr dučanima sam bez problema mjenjao
u roku 8 dana,bez puno pitanja. i platio sam kešom,ne karticom,znači samo bih nadodao za drugi.
hvala svima
EDIT:
evo da javim informacije,nisam išao u arena centar gdje sam kupio već sam telefonski razgovarao sa njihovom službom za korisnike.
nočas mi se javila ženska koja je rekla da nemogu ništa napraviti,to sam već napisao,
ovog puta mi se javila draga ženska osoba kojoj sam rekao ,kako je došlo do zabune,da
sam mislio da kupujem novi iphone,da mi prodvač nije dobro objasnio ako je i spomenio da nisam čuo pošto je bila ludnica u dučanu,galama i svađa za red tako da samo se krivo sporazumjeli.da sam njihov korisnik destelječima,kao i moja familija,da sam druge uređaje po potrebi mjenjao bez ikakavih problema u roku 8 dana i da tražim da mi izađu u susret.objasnio sam im situaciju apple America (rekao mi je frend kako se tamo odnose prema vlasnicima uređaja).em sam rekao svoje godine i čime se bavim da vidi da nisam neki klinac koji bi sad iz objesti mjenjao mob.
bio sam uzrujan kad sam pričao što su primjetili pa me ženska ljubazno spojila nadređenima,javila se također ženska iz službe za primjedbe ,sve sam opet ponovio kao i prije i rekla je da će napraviti sve što može,da će me sutra kontaktirati,da ne koristim više iphone.
uglavnom postupkom sam više nego iznenađen,nigdje bahatosti i kontre,da sam se na kraju ja ispričavao zbog povišenog tona! možda nakraju nesto i bude.
evo javiću se sa novim info.
imam pitanje,ako napravim restore iphona i ubacim ponovo sofver dali mogu vidjeti da je bio jailbrekan?
pozz svima