iDruženje 2013
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDruženje 2013

16.12.2013 | 19:36
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.
Meni baš krivo što me ove godine nema.
16.12.2013 | 19:39
@ Riba, "Uzmi ubi pa se pušku"
16.12.2013 | 20:14
Ako te smayoo udomi, kupi Peptorane i Gastale, a i kašetu vina stavi u gepek.
16.12.2013 | 20:29
E... jesi ga ocrnio. Kod mene je jeo i pio ko miš. Izgled vara.
16.12.2013 | 20:44
Ma jeli? Vidjeli smo njegova kulinarska dostignuća! Ono bi svakoga na koljena bacilo.
Komentar je bio baš u kontra smjeru. Bojim se da bi ga bilo sram da od njega odeš gladan!
Vino je samo zato jer se u kuću ne dolazi praznih ruku. LOL
16.12.2013 | 21:00
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva
16.12.2013 | 21:19
Eto, Performita, ako si u kontaktu, javi se. Između ostalih, i ja bih te rado upoznao. Ako se sjećaš, nekad sam crtao ali sam zapustio.
Osvježila bi nam dan. Srdačan pozdrav !
UPS!
Mislim da sam pobrkao lončiće. Sorry Performita 1
16.12.2013 | 22:12
ja bih vrlo rado dosao ali, daljina je problem.
16.12.2013 | 22:16
Ti kada dodjes u mahalu,nemoj da se ne javis
17.12.2013 | 11:11
Riba kaže:
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!
17.12.2013 | 11:53
ZAAK kaže:
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva

17.12.2013 | 11:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!

100% tacno i sto je jos vaznije Iskreno.
17.12.2013 | 15:43
Ma sve pet ! Želja je velika, ali nažalost, prioriteti i mogućnosti ne dozvoljavaju. A da je loš izgovor i meni je. Kad sam bacio kalkulaciju ispalo mi je mučo nerealno. A može li video streaming sastanka?
17.12.2013 | 16:03
Ma znam, jbg, ima komad puta itekakav s Hvara do nas...
Probat ćemo neki FaceTime...
17.12.2013 | 20:39
koliko nas je onda?
18.12.2013 | 22:45
10. Poziv stoji i dalje otvoren. Ja ću se u Maslini dogovoriti za stol za nešto više ljudi ako se još netko odluči priključiti u zadnji čas. Ako baš ispadne da nas dođe duplo (mislim da je vjerojatnije da ću dobiti sedmicu na lotu makar nisam uplatio listić nikad u životu ), improvizirat ćemo.
18.12.2013 | 22:46
Pardon, predlažem okupljanje od 17h.
18.12.2013 | 22:49
meni pase 17 h
19.12.2013 | 00:19
U 17h je OK.
Vidimo se
19.12.2013 | 07:54
17h ok.
19.12.2013 | 08:40
Napravite neku reportazicu za dislocirane clanove
19.12.2013 | 16:27
ja cu stici oko 18:00 cca , u 16:30 mi kcer ima predstavu u vrticu, to traje cca 1h a stanujem relativno blizu pa.....
19.12.2013 | 16:29
u 17h sam tamo.
vidimo se
19.12.2013 | 16:48
Ooo, pa bit ce nas za sada cak 9 (sa zenama). Ako sam dobro prebrojao.
19.12.2013 | 18:42
Moja žena se broji za 10.
20.12.2013 | 14:25
Mozdaa jednom napravit turneju druzenja ? Jednom Rijeka, pa
Split,Zagreb....
Volio bi doc i upoznat sviju, ali u ovo doba godine najvise posla
20.12.2013 | 14:54
Pa bili smo prošle godine u Zagrebu pa nije baš pomoglo.
20.12.2013 | 15:33
Dobio sam ja poslije neke komentare nakon prošlogodišnjeg druženja u Zagrebu. Otprilike je bilo, kao, u krivom smo kvartu, "ko bu tamo našel parking", "to mi je skroz na drugu stranu grada". I tako.
Kad bi pokušali s jugom - onda Zadrani ne žele u Split iz principa, Šibenčani ne žele u Zadar, Splićani ne žele u Šibenik, a Dubrovčani ne žele nikamo iz Dubrovnika jer - valjda se zna što je Dubrovnik!
20.12.2013 | 15:35
Uglavnom, vidimo se sutra u 17h u Maslini. Tko ne poznaje nikog od nas, neka pita konobare za Jabučnjak društvo. I rezervacija je pod tim imenom napravljena.
20.12.2013 | 16:15
Mogla bi i BiH - Sarajevo
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 26 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO