03.12.2015 | 23:09
Pozdrav svim jabučarima!
Nakon dugo vremena vratio sam se na iPhone nabavivši si novi iPhone 6S koji me toliko oduševio da sam kupio i iPad mini 4 te na kraju MBP 13" 2015, Apple TV i AirPort, a Asus Zenbook kojeg sam par mjeseci ranije kupio, prodao.
Moj susret sa Appleom počeo je 07/2007 kad sam nabavio iPhone, zahvaljujući mom kumu kojem je buraz bio u NY i kupio dva komada (jednog za njega a drugog za mene) od portorikanaca, te nam ih posao avionom.
Odmah sam se zajubio u njega i pridružio MacKorisniku koji mi je bolje "sjeo" od Jabučnjaka, upoznao Luku Sučića i tako je počela moja avantura...
Vjerujem da sam od tada otključao bar tisuću iPhonea, napravio prvi sajt u HR za iPhone
www.mackorisnik.com/2008/01/20/nova-domaca-iphone-destinacija/
www.mackorisnik.com/2008/04/01/iphonecroatiacomhr-take-two/
a kasnije sa Vipnetom i Tmobileom imao razgovore u vezi mobilne TV koji se nikad nisu realizirali, odnosno jesu ali bez mene.
Uvijek sam ažurno kupovao nove serije iPhonea, a prekinuo sam prije izlaska iPhone 5, jer mi je jednostavno dosadio GUI i okrenuo se androidu.
Prije mjesec ili dva, žena me je počela nagovarati na iPhone 6S pa sam joj ga i kupio. Toliko me je oduševio da sam sutradan otišao kupiti i sebi, a onda je na red došao iPad i ostalo je povijest... sve me je to koštalo oko 30k kn ali mi nije žao
Eto ovim sam se htio predstaviti vašoj maloj zajednici koju posjetim svake večeri. Toliko od mene za sada.
Lp
Kristijan