Jabučnjak upgrade
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak upgrade

03.09.2006 | 14:30
Preko noći sam napravio upgrade Jabučnjaka i popratnih stvari. Ako netko primjeti da se u postupku nešto \"razbilo\" neka mi javi preko kontakta ili ovdje. Idealno, ne bi se smjelo videti ništa.
Čitava stvar je temelj promjena koje će biti vidljive.
  • User
  • Posjetitelj
03.09.2006 | 16:07
Ja ne mogu pogledat rezultate ankete... sve ostalo tip-top
03.09.2006 | 17:32
Hvala, popravljeno. Proresetajte malo sve, bolje pohvatati to odmah nego za mjesec dana.
04.09.2006 | 02:48
Meni sve radi bez beda. Jedino sto se dogodi da crvene strelice na vijestima nestanu kada se scroll-a.
To se dogada na IE7 RC1.
04.09.2006 | 03:07
ne znam jel samo kod mene, no ne vidim slicice vise na Oglasima
04.09.2006 | 03:28
StypeBones je napisao:
ne znam jel samo kod mene, no ne vidim slicice vise na Oglasima

ni ja nevidim slicice na oglasima
  • dvuljaj
  • Posjetitelj
04.09.2006 | 03:47
Bok riba... Krugoval je... Ja sam danas došao na jabučnjak i pitao me da se logiram a ja sam namjerno bio stavio da me zapamti. Bio sam cijelo vrijeme ulogiran do danas. I sada kad pokušavam upisat korisničko ime i lozinku kaže da je nispravna lozinka ili korisničko ime... A kad sam upisao svoju e mail adresu mi je rekao da je kriva e mail adresa. HELP. Napravio sam ovaj account samo da ti se javim.
04.09.2006 | 04:07
A kad sam upisao svoju e mail adresu mi je rekao da je kriva e mail adresa. HELP. Napravio sam ovaj account samo da ti se javim.

Mogao si se javiti preko kontakt obrasca ...ovako, koja ti je ispravna e-mail adresa? U bazi je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Mislim da htnet vise ne radi, da promijenim rucno u t-com ili kako vec pa pokusad da ti posalje novu lozinku?
04.09.2006 | 04:20
Slike u oglasima su popravljene.
04.09.2006 | 04:23
evo riba uspio sam... ona htnet adres radi ali ja bi te zamolio da mi promijeniš u t-com... hvala ti na pomoči im molimte zbriši onaj dvuljaj account.
06.10.2006 | 19:28
Ne znam da li je do upgradea ili ne, ali dugme za login ne reagira iz Safarija pod 10.3.9. Isto i dugme za submit forme za pretragu, dok dugme za submit glasa u vote komponenti radi. Ulogovao sam se iz Camina bez problema.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
08.10.2006 | 19:05
Kod mene ista situacija kao kod Madamova, probah s Caminom i evo me...
08.10.2006 | 20:20
sizunic, isto 10.3.9 ili noviji sistem?
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
09.10.2006 | 00:39
Tako je Riba ! Jedini nacin da sredim problem o kojeme smo diskutirali na newsima je na kraju bio:
Instalacija novog sistema (uz save previous system ) i to je 10.3.9.
On mi bjese jedini pod rukom )
09.10.2006 | 05:59
Znači reinstalirao si čitav sistem i problem je bio riješen? Čak ni brisanje sistemskog cachea prije toga nije pomoglo? Zanimljivo... :-/
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
10.10.2006 | 02:35
U odredjenom trenutku vise mu nije nista pomoglo; osim 5 sec na Power...
Naime ,OSX se nije uopce mogao dignuti - samo jabucica i vrti......pa ventovi do daske i tako u nedogled.
I meni je bilo zanimljivo
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
14.10.2006 | 06:56
Evo, napravio upgrade na svoj omiljati 10.4.6. i dalje se mogu prijaviti ovdje samo iz Camina. Iz Safarija 0 bodova. Eto da se nadje...
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
14.10.2006 | 07:59
Prvo - nisam kriv za ovo poduplavanje...
Drugo - čisto iz znatiželje sam instalirao 10.4.8. i vidi vraga - prijavljujem se bez problema iz Safarija. Al ste u trendu momci...
15.10.2006 | 10:44
Zanimljivo...nadam se da ce to i drugima rijesiti problem.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
16.10.2006 | 01:14
To bi bilo zanimljivo !
16.10.2006 | 02:50
Samo da i ja prijavim: sa kućne Lampe na kojoj je 10.4.7 radi prijavljivanje iz Safarija.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 19 minuta
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Damirst, MacSlavko, robee, Anonimci (156)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO