05.10.2021 | 19:59
Znači, otkad sam napravio update iOS-a na zadnju verziju (15.01) na svom iPhoneu 12 uočio sam da se Safari ponaša čudno na jabučnjaku, pa me zanima da li je to samo meni ili još netko ima isti problem i da ga ulovimo i riješimo ako se može.
Desno ispod dijela Prisutni jabučari, nalazi se Novo na Jabučnjaku.
Podjela na TEME, PORUKE, ČLANCI,OGLASI, KOMENTARI
U dijelu TEME nalaze se teme s najsvježijim komentarima.
Na računalu (neovisno o browseru i OS-u, može bit PC/Win/Linux sa bilo kojim browserom ili Mac sa bilo kojom verzijom MacOS-a i browsera) događa se slijedeće:
"Mouse over" odnosno "hover" iznad linka prikazuje u pop-up prozoru na računalima zadnju poruku u temi.
Klik na link naravno otvara temu na zadnjoj stranici na kojoj se nalazi i komentar.
Na iPhoneu (12, iOS 15.01) samo u Safariju povremeno se događa:
Klik na link se ponaša kao na računalu "mouse over". Ne svaki put i nikad ne ako sam anoniman (nisam se prijavio na Jabučnjak). Tek duže držanje i open in a new tab otvara normalno temu.
Na Androidima nemam tih problema.
Sumnjam da je krivac "u kodu" ali bih volio potvrdu da nisam blesav i da ne umišljam, pa ako netko sa istim setupom (ili bar istim iOS-om) može provjeriti da li je i kod njega tako?
Stavio bi screenshotove, ali ih je na iPhoneu nemoguće uloviti na način da ostanu vidljivi, a video je bezveze snimat za to?