20.02.2012 | 17:26
Koja crna južina
,… pa kod nas u Zg ujutro padao snijeg koji se potom pretvorio u kišu koja je padala do maloprije,… i bilo je lijepo,… odvojio sam malo slobodnog vremena prošetao nekih pola sta, po kiši i gledao ljude oko sebe,… ne, ne muči njih južina (kao i neke od nas ovdje) nego što ne vide ništa oko sebe, hodaju ko zombiji, poneki i preskoči veću lokvu vode na nogostupu, mnogi ne pa kad ih to prene iz stanja u kojem su se nalazili svima koji im u tom trenutku padnu na pamet sve po spisku,…
… ali sad ja odoh u OT,… a kako je ovo tema "Prijedlozi" evo vračam se na temu,… ja predlažem da se vrati minus karma, ali malo drugačije nego dosad, odnosno dok je egzistirala,… predlažem da minus karmu mogu dodjeljivati samo admini foruma (evo, toliko Vam vjerujem, da mislim i očekujem da kad i sami pretjerate, da ćete sami sebi dati minus karmu;)) i to onim članovima koji ne poštuju neke osnovne pristojnosti,… nadalje minus karma bi bila recimo crvena u postovima koji nisu obrisani, ali su se članovi foruma u njima pretjerano "zapenili" ili nekog izvrijeđali,… a ako i to nekom ne bude dovoljno da malo digne nogu s gasa, recimo nakon desete minus karme isključenje člana na tjedan dana iz rasprava i davanja komentara,…
… nadam se da svojim prijedlogom nisam ugrozio nečije ustavno pravo na slobodu izražavanja misli