24.09.2012 | 21:37
JOHN kaže:
Pa neke stvari netko nemoze i sam shvatiti, sto zbog neznanja sto mozda zbog starosti ili necega sto mi ne pada na pamet. Svakako se slazem da se za neke stvari treba pomuciti jer neki ce rec da je najlakse pitat. Ali sta ako netko trazi satima i nemoze nac jer je u trazilicu upisao šija a ne vrat. Netko bi na to rekao, pametni pitaju a budale skitaju.....
Čekaj, molim te, o čemu sad pričamo? O neugodnim kritikama, ili o tome da je netko po 44. put pitao jednu te istu stvar? Situacije kad sam ja (ili bilo tko drugi) nekom napisao da pretraži forum su
isključivo one kad već postoji najmanje 5-6 nedavnih threadova na istu takvu, navlas istu temu. Koju memoriju da kupim za svoj Mac? Koju bateriju da kupim za svoj Mac? Kako čitati/pisati na NTFS disk? Kako zamijeniti Z i Y? Gdje je @? A, jbt... U svakom danom trentuku ima najmanje 2-3
aktualna threada na takve teme, a sveukupno u povijesti jabučnjaka najmanje njih 40.
I dovoljno je upisati "memorija" ili "baterija", itd. u tražilicu da bi dobio 100 hitova, i svi su aktualni, i svi daju upravo tu istu informaciju.
Za neko pitanje koje se ponavlja tek drugi, treći, peti put napišem ponovno odgovor. Ili sam nađem postojeću temu, ako je aktualna.
Mislim da pričaš napamet i da zapravo ne znaš niti jedan konkretan slučaj gdje je netko otrpio neugodnu kritiku (osim ako se nije arogantno ponašao). Ako ipak znaš, molim te link na taj thread.