Naslov nije neki, ali ništa pametnije mi nije palo na pamet.
Dakle, igrica Lode Runner koja je bila veliki hit kad je izašla je jedan od glavnih razloga zašto me jedna osoba traži da nešto iskemijam po tom pitanju. I sad se ja pitam do najviše kojeg Classic OS-a se ona može instalirat tj. koji je najniži Classic OS kojeg bi neki stariji iMac G3 ili PowerMac G3 mogli pokretat, pa da se G3 procesor i Lode Runner nađu na pola puta?
Za one koji se sjećaju razonoda, a za one koji su zaboravili podsjetnik
Ja sam si danas instalirao SheepShaver i stvar zaista radi. Totalno me oduševio. Najveća je radost kad poslaže one startup ikone u par sekundi, a nekad smo ih gledali pola minute dok se Mak dizao.
Uglavnom, stvar radi na SnowLeopardu a na forumu se čini kako je Lion aktivna tema pa izgleda da i tamo radi (u prozoru, ako ne u full screen modu).
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM