27.09.2015 | 22:07
Kad sam spomenuo krađu softvera normalnu među windowsašima, referirao sam se na ovaj dio:
bit ću mu zahvalan jer sam izazvao buru smijeha kod ljudi koji su me popljuvali da sam kupio "savršeni" komp za hrpu para i sada ne mogu običan mail staviti u attachment, nego šaljem hrpu pojedinačnih mailova???
Ti koji su te popljuvali računaju da Mac košta hrpu para, a windows računalo ne, jer kupe računalo, a OS i sav ostali softver ukradu. I onda uspoređuju stock OS aplikaciju za kućnog korisnika s ukradenom profesionalnom aplikacijom.
No, na stranu to, nebitno je. Ako ti Mail.app kao stock mail aplikacija ne zadovoljava tvoje potrebe, najprije probaj besplatni Thunderbird. Ako ti ni on ne štima, probaj (prije kupnje) Postbox. Napokon, ako ti ništa od toga ne štima, imaš MS Outlook za Mac. Meni osobno Outlook je oduvijek bio bugovito bloatware smeće, kao i cijeli MS Office paket osim Excela i mrzio sam svaki dan kojeg sam proveo koristeći ga politikom tadašnjeg poslodavca. Ali, ako tebi on bolje odgovara, kupi ga i zdravo.