11.06.2009 | 21:39
Moj japanac je japanac... :-D vozi ko japanac, zvuci ko japanac, i osjeca se ko japanac, i cekao sam mjesec ipo da dode iz japana...
Stvari se mozda vrate na svoje mjesto, moja mazda je namjerno napravljena u japanu, a ne u spanjolskoj, da bi mazda mogla reci da ima japansko auto... Mozda to postane stvar prestiza, raditi auto u svojoj zemlji..
Jos da se rjese forda...
Mozda se globalizacija zaustavi i tvrke krenu obrnuto... svijet bi bio puno ljepsi...
Sto se tice njemaca, mozda su oni dobri, ali previse stereotipa se zaljepilo za merca, vw, audija i pogotovo bmw da bi mi bili imalo privlačni... A sto se tice opela...hm-netko je davno rekao "da nema opela, ford bi bio najgore auto na svijetu" :-D i ja se slazem sa njim, jos nisam upoznao covjeka koji vozi opel, i zeli ga opet kupiti...
A3 ili Škoda? nikad nijedno... Mozda prius, m3 ili civic :-D
Nazad na temu.. Appleu ne gori pod nogama zbog microsofta ili win 7, jer nikad do sada nije, vec mu gori pod nogama zbog toga sto kupci nemaju vise para za luksuz...
apple racunala su ljudi koji ih ne koriste uvijek gledali kao luksuz. to je image koji im trenutacno steti (u vrijeme "krize").
Apple moze opstati samo konstantno stvarajuci switchere, jer ne kupuje svatko maca jednom-dvaput godisnje, a to je veoma tesko kad te svi smatraju snobistickom markom, a nekakva kriza je u zraku...
Mene osobno ne brine sto apple-u gori od nogama, dapace drago mi je sto je spustio cijene macova, jer tako profitiraju korisnici..