mac os x 10.5.8 update
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mac os x 10.5.8 update

06.08.2009 | 18:05
Jos jedan update iz apple-ove kuhinje, navodno se suska u koluarima da bi mogao biti i zadnji iz lepoard serije... we will see...

Kaze, zakrpe su:

Upgrades Safari to version 4.0.2.
Improves the accuracy of full history search in Safari 4.
Resolves an issue in which certain resolutions might not appear in the Display pane in System Preferences.
Dragging an Aperture image into Automator now invokes an Aperture action instead of incorrectly invoking an iPhoto action.
Resolves an issue that could prevent importing of large photo and movie files from digital cameras.
Improves overall Bluetooth reliability with external devices, USB webcams and printers.
Addresses an issue that could cause extended startup times.
Improves iCal reliability with MobileMe Sync and CalDav.
Addresses data reliability issues with iDisk and MobileMe.
Improves overall reliability with AFP.
Improves overall reliability with Managed Client.
Improves compatibility and reliability for joining AirPort networks.
Improves Sync Service reliability.
Includes additional RAW image support for several third-party cameras.
Improves compatibility with some external USB hard drives.
Includes latest security fixes.
06.08.2009 | 19:15
Super! Hvala ti! Taman sam htio ići tražiti od čega se sastoji update kad, vidim, netko se već potrudio...
06.08.2009 | 20:12
Nakon updatea AirPort se vuče ko kornjača u podne... google kaže da nisam jedini s tim problemom, navodno kad je spojen na struju radi ok, na bateriji megasporo...
06.08.2009 | 21:58
Heto, dakle, još jedan razlog da ga ne instaliram...

Iz gornjeg popisa sam zaključio da mi ne treba, a iz tvog da ga ni ne želim.

Hvala i tebi!
07.08.2009 | 00:29
Meni je zaklao Minija na jedno sat vremena jer je spotlight nakon reboota krenuo reindeksirati sve.
07.08.2009 | 01:08
Updateao ga, i da kucnem u drvo, zasad ne primjećujem nekakve probleme...

Nadam se da će i ostali biti moje sreće...

A vama momci koji niste imali sreće, gledajte to kao karmu, možda sutra nađete 50 ojra na cesti, nikad se ne zna
07.08.2009 | 10:14
meni i mini i mbp rade kao urica nakon updatea.
07.08.2009 | 10:58
Proslo bez problema i na iMacu i na Prou
07.08.2009 | 15:32
Mini, iMac, MB - sve bez problema.
Ipak, iščekujem veću "zakrpu" u obliku SL!
07.08.2009 | 16:01
Sve 5 na EFI-X mašini
07.08.2009 | 20:38
smayoo je napisao:
Heto, dakle, još jedan razlog da ga ne instaliram...

If it ain't broken don't fix it

bok!
07.08.2009 | 21:49
Pa, nije to baš primjereno u ovom slučaju. Ako update ne donosi ama baš niti jednu jedinu stvar relevantnu za ono kako ja svoje računalo koristim, a imam izravnu informaciju da možda stvara problem u nečem što koristim intenzivno skoro svaki dan (airport na bateriju), onda bi instalirati ga bilo "asking for trouble".
07.08.2009 | 22:25
Da, da, ma salim se ja malo

bok!
07.08.2009 | 22:48
Smayo pa imas valjda backup pa vratis ako nesto podje po zlu. Ja uredno prije svakog takvog updatea napravim full backup sistema pa nije problem ako nesto poblesavi a, da kucnem o drvo, to mi se jos nije dogodilo.
Veci je problem kad izadje neki firmware update jer se to ne moze vratiti bas tako lako.
07.08.2009 | 23:08
ma smayoo je već update-ao samo nas cima
08.08.2009 | 00:05
MoschuS je napisao:
Smayo pa imas valjda backup pa vratis ako nesto podje po zlu. Ja uredno prije svakog takvog updatea napravim full backup sistema

Ali, objasni mi zašto bi uopće gubio vrijeme s tim? Kako s backupom, tako i s updateom, kad je očito da mi update uopće, ali UOPĆE nije koristan. Imam barem 20 stvari na koje ću radije utrošiti to vrijeme.
08.08.2009 | 11:30
Meni također prošlo bez nekih primjetnih problema..
  • lex
  • Korisnik
  • 5
08.08.2009 | 16:24
Safari se ruši ko lud!!
08.08.2009 | 16:52
Ja jos nisam ni na X.VII ... nisam se stigao pozabaviti time da pogledam kaj ima + sad ce skoro SL so why bother? A tak mi je ljepo na X.VI
08.08.2009 | 17:45
Ja sam jos na X.II!
08.08.2009 | 19:13
E, sad... Za ecvisa je očito da se zeznuo (napisao je X.VII umjesto X.V.VII), ali za tebe više nisam siguran. Još si na X.V.II ili si još na X.II.nešto?
08.08.2009 | 19:54
Mislim da ću čekati SL, a imam podešeno da mi tjedno apdejta, te mi još nije došla obavijest, mislim da sutra dolazi.
Za sada nemam potrebe.
08.08.2009 | 20:08
smayoo je napisao:
E, sad... Za ecvisa je očito da se zeznuo (napisao je X.VII umjesto X.V.VII), ali za tebe više nisam siguran. Još si na X.V.II ili si još na X.II.nešto?

OMG al sam ga falio
Tako je X.V.VII
  • lex
  • Korisnik
  • 5
08.08.2009 | 20:47
Ako se odlučiš radit update, moj savjet (tj. savjet nekoga s foruma mislim da je Riba) je da napraviš combo update. Jednom prilikom nisam radio combo, pa sam imao malih bugova.
09.08.2009 | 00:43
smayoo je napisao:

Ma ja sam skuzio da se on zeznuo ali sam mislio da ce drugi skuzit u cemu je fora pa sam i ja malo skratio.(znaci da sam na X.V.II)
09.08.2009 | 07:20
@lex ... tnx inace kad radim update uvjek radim combo ... takodjer jer je netko rekao da je sigurinije.
but tnx
Al ja sam se isto opekao nekad jos pri pocetnim updateovima X.V.II ili nest slicno tako da sam poceo odlagati to samo za prilike kad me nesto zbilja izafrkava ili nakon sto cujem dobre kritike nekog updatea.
Trenutno nemam nikakvih bugova koje primjecujem pa nema razloga za update. Nove "feature" ne trebam
Zapravo super bi mi dosla podrska trackpada u Operi i Firefoxu, FCP -u i Adobe paketu .... no to ionak nije do apple, osim FCP-a. No nisam cuo da su ovo uveli u FCP paketu?
09.08.2009 | 09:24
Mda... U vezi Opere sam pisao na Opera forumu i dobio dosta podrške od korisnika, ali ekipa iz Opera tima nas ignorira...
10.08.2009 | 22:52
Meni također prošlo bez problema. Moram naglasiti da sada lakše diše i malo je brži. Osjeti se, jer imam gige i gige slika
12.08.2009 | 18:37
Apple je izbacio rješenje problema
17.08.2009 | 10:25
meni za sada sve uredno radi bez ikakvih problema na MBP i na MB
vidim da je izasao update za safari 4.0.3 i security update 1.0
dali je netko napravio update? sve ok?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 8 minuta
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, VanjusOS, velejaj, Anonimci (511)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO