Mac OS Panther free PDF Guide ili Bible ili...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac OS Panther free PDF Guide ili Bible ili...

28.01.2005 | 14:12
Ima li tko, može li mi poslati ili dati free link gdje mogu skinuti Mac OS PANTHER dakle 10.3 Bible ili nešto slično? Imam od David Pougea i Robbie Williams ili kak se to već piše knjige, i Mac OS X Bible, ali sve je to za 10.0 ili 10.1 tako da je dosta zastarjelo, te knjige previše koštaju (cca 300-400kn!)! Preporučam se!
28.01.2005 | 15:07
Na Amazonu mozes kupiti knjige o Pantheru za 20 USD. Buduci da carine na knjige nema, mozes je mirne duse kupiti i doci ce ti za 7-10 dana. Ne bi se tlacio printat taj PDF pored toliko jeftinih knjiga.
  • ozren
  • Posjetitelj
28.01.2005 | 17:24
www.ening.hr/downlaod/

evo biblije, bog ti pomogo sine
28.01.2005 | 17:58
Hvala, super je kod pdf-a da ukucaš pojam pa ti on izlista, to je prednos pred knjigom, kad više ne moraš ispočetka učiti, no i za os x knjige sam već dost dolarjeu dal (vec su 3knjige out) i "dota" je bilo, bar do Tigera, to će opet trebati ispočetka proučavati!

Sad bi se samo malo updateiral, onak rekreativno da mogu update napraviti s 3.4 nda 3.7, dakle mali refresh
Usput za Tiger opet ima vremena, to će vjerovatno pred drugi Božić...

Inače ja sam od onih tvrdih još ništa nisam prek internete kupil!!! Sramota jel?! Strah... frka !!
28.01.2005 | 18:41
Hvala Ozren, znam da si najbolje htio, dugo se downloadalo... slijepi metak...ali na moju žalost to je Bible verz 10.1 (www.ening.hr/downlaod/),
to nažalost već odavno imam, nije ono što sam tražil,

to nije PANTHER (10.3 verzija),

već sam se poveselil..... !

Dakle tražim 10.3 štivo!!!
28.01.2005 | 18:45
Na žalost, ne postoji nikakva biblija za panther! 10.1 je jedina, sorry! Moraš kupiti neke priručne knjige, no u pdf-u teško!
28.01.2005 | 21:32
nemrem vjerovat, pa Apple je zmislil pdf?!?! Mora nekaj postojati i za Panter, evo cijela Biblija 10.1 postoji!!! Bar neki dodatak za 10.3?
28.01.2005 | 21:54
OReilly.Mac.OS.X.Panther.For.Unix.Geeks.eBook-LiB.chm
OReilly.Mac.OS. X.In.A.Nutshell.eBook-LiB.chm
Customizing Panther
Mac OS X for Java Geeks
Mac OS X in a Nutshell 2nd Edit.chm
Mac OS X Panther For Unix Geeks eBook-LiB.chm
Mac OS X Panther in 10 Simple Steps or Less
Mac OS X The Missing Manual Panther Edition eBook-DDU.chm
OReilly.Mac.Os.X.Panther.Hacks.Jun.2004.eBook-DDU.chm
Panther Little Black Book.chm
Panther Timesaving Techniques For Dummies
Users And Accounts In Panther
Sharing Files In Panther
Panther Tips And Tricks

Izvol'te?
29.01.2005 | 00:00
ako to sve ima u pdf, kako da do toga dođem? to je bilo moje prvo pitanje
29.01.2005 | 02:24
ako to sve ima u pdf, kako da do toga dođem? to je bilo moje prvo pitanje

PDF je dobra stvar, ali samo dok kljucas za racunalom. Na taj nacin iz njega ne mozes nista nauciti. Zasto? Jer ljudska koncentracija na tekst na ekranu je minimalna.
I jer ga tako ne mozes ponijeti sa sobom dok sjedis na WC-u i pratis Pantherove dogodovstine, ili dok sjedis u vlaku, autobusu, na klupi u parku, ili u krevetu navecer ...
29.01.2005 | 02:27
k*art: u pdfu su oni dokumenti koji nemaju ekstenziju. Pojma nemam kako da do toga dodjes (mailao bi ti ali je velicina pojedinih preko 25MB). Imas neku ideju?
29.01.2005 | 07:19
GANDALf, ako si u Zagrebu (?) vrijeme je da se upoznamo!
možeš mi poslati mail gdje te mogu naći, da ubijemo par trenutaka u čašici i druženju, možda nam kakva ideja metamorfozira u kakav cd ili slično.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Ako nisi u Zagrebu, bit će to normalno, nisam baš naviko na poklone!

Zvonimir, slažem se, ali momentalno čitam tri knjige, paralelno, jednu koju regularno čitam (za gušt) i dva Manuala za moje osnovne alate, jer su update-i otprilike na nivou prelaska s OS9 na OSX!!! Ovo bi mi osvježavanje MacOSom bilo samo dok za to imam vremena, uz kompjuter ili si koji pasus isprintam pa obradim na WC-u, čista rekreacija, ostala mjesta su me za sad nedostupna, s obzirom na puno posla i vremenske uvjete
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 35 minuta
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, MacSlavko, robee, VanjusOS, Zdravac, Anonimci (559)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO