12.01.2014 | 09:29
iCloud mail koristim još uvijek rijetko, ali za toliko radi odlično. problem je što mu se preko weba ne može pristupiti ukoliko je politika firme da zabrani pristup servisima za pohranu i dijeljenje podataka kao što je slučaj kod mene.
Yahoo mail koristim puno i radi mi odlično na svim điđama s tim da zadnje dvije godine plaćam 20$ godišnje pa nemam problema sa spamom, reklamama i sličnim glupostima na inače besplatnim servisima. Uredno mi se sinkronizira po svim uređajima. Vrlo rijetko mi se dogodi da Mail na Macu traži upisivanje lozinke, ali to je ionako do aplikacije, a ne do Yahooa. Ima odličan pristup mailu preko weba, a uz plaćanje i neopterećen te se i na sporijim vezama može koristiti.
Gmail mi služi samo za privremene prijave na neke web stranice, a inače ga uopće ne koristim jer mi se ne sviđa Googleova politika. Ima najbolji i nabrži webmail pristup, ali što vrijedi....
Za kupovinu na internetu već godinama koristim Paypal, a tamo gdje ne prihvaćaju plaćanje njime jednostavno ne kupujem, osim ako se radi o poznatoj i priznatoj trgovini.
Ah, da, usprkos online zaštitama najviše spama dobijem na T-Comovu e-mail adresu, a već duže ju uopće ne koristim >