Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)

22.01.2014 | 17:07
Tema je iskljucivo za opcije Poklanjam - Mijenjam - Potrazujem.

Svi postovi koji se budu odnosili na prodaju se brisu.
22.01.2014 | 17:08
Evo da ja prvi krenem.

Poklanjam ili mijenjam za neku drugu glupost (potreban Cover,Bumper za Note 3 ako neko ima super, ako nema svakako poklanjam) All in one Printer Lexmark X1190.Potrebno zamjeniti Boje.
lexmark_x1190.jpg
26.01.2014 | 20:03
Poklanjam:
BUG 242-253 (fale neke stranice). Bili namoćeni pa se folija s papira ljušti (samo prva i zadnja)
DVD is BUG-ova 230-253. Oni su OK!
Lokacija Zagreb-Centar. Poželjno doći s nekim prometalom da se ne nosi okolo.
26.01.2014 | 20:23
Poklanjam ili mijenjam za neku drugu glupost - poluispravan Samsung Galaxy neki manjih jeftini. Mislim da mu je oznaka GT5500 ili tako nekako. Otključan, kupljen u Italiji. Sve radi osim što display nema više crvene boje (sve vuče na plavo-zeleno).
Photo_25.jpg
26.01.2014 | 20:47
slika-5a7365a608c2f90e59e6fde5041c10b8.jpg

Mijenjam Trust Wireless Vista Remote Control RC-2400 i discman za plošni skener.
Daljinski je skroz novi jer sam prije prešao na OSX nego sam uspio Vistu (radi i sa WIN 7 koliko znam) nabaviti.
Discman-u je puknuti pant (šarka) i display ne prikaziuje sve (valjda je kontakt), ali vrti i svira CD-e, a reproducira i MP3 s CD-a.
27.01.2014 | 13:37
Mijenjam/trampim daljinski na volanu za Blupunkt radio i digital na analog koverter:
Screen_shot_2014_01_27_at_12.png
Prilozi:
27.01.2014 | 14:05
Heh... evo daljinski...
Screen_shot_2014_01_27_at_12-cca140aae5257e1f142d5ba60d873022.png

za nešto drugo. Možda se nađemo.
31.01.2014 | 15:28

Koga zanima, mobitel radi ne radi neznam, ali je po dizajnu meni najpljepsi ikada. Dobio sam ga na poklon ovakvog, nikad ga nisam uspio osposobit jer makar baterija bila puna ubacio bi nasu karticu i ugasio bi se. Iz australije je. imam i punjac. kako vidite dolazi s dockom. Ako ga zelite, primopredaja u rijeci, opatiji ili saljem na VAŠ račun jer me ovakva usluga preko jabučnjaka jednom koštala.
31.01.2014 | 20:25
imam dva UPS-a ako nekome treba javite se.

OSTAO JE SAMO JOŠ JEDAN!! NEMA NI JEDAN VIŠE!!!
31.01.2014 | 21:10
Koverter audio ide BigMacu.
28.02.2014 | 15:01
Poklanjam zeleni kineski case za iP5c zabunom kupljen za nekoliko kuna. Nije neka woohoo kvaliteta, ali ono ok, imam zeleni 5c pa sam zabunom uzeo, a odmah sam si uzeo plavi pa ovaj poklanjam ak nekom treba. Neotpakiran je.

Područje Osijeka, ne šaljem poštom (nemam vremena za to) pa ako nekom treba dogovorimo se i nađemo se u centru Osijeka ja mu to dam i mirna Bosna.

Ne prihvaća mi fotku pa evo link s ebay-a LINK
Prilozi:
04.04.2014 | 20:41
Možda netko ima na dnu ormara, treba mi PC laptop sa ExpressCard slotom, i to je jedini uvjet. Dakle ekran moze biti rasturen, baterija neradeća, bitno mi je samo da se može podignuti sistem i da ima ExpressCard/34 slot. Jeftino ili besplatno.
To je ovaj treci na slici, ali cesto je slot širi pa prima i kartice na poput drugoga. Ako niste sigurni pošaljite model na privatnu poruku pa ćemo otkriti. Tnx!

ExpressCard-2.jpg
13.04.2014 | 19:47
Ima li zaintresiranih za bluray filmove? imam par koje bi poklonio pa da ne nabrajam javite se u pm( u private message ) ako ima koga
07.05.2014 | 12:12
Mozda netko ima, treba mi samo onaj plasticni dio (na netu ga zovu scissor clip) ispod obicne tipke slova na Alu Apple tipkovnici (da ne moram kupovati cijelu neispravnu tipkovnicu samo zbog komadica plastike).
Na slici ovo desno.
Unaprijed hvala
EDIT:
Dobio danas zamjenski dio. Poslao mi ga clan prekra.
Hvala!
Prilozi:
12.05.2014 | 05:30
Poklanjam DK-21 Nikon eyecup: www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Produ...1-Rubber-Eyecup.html
Poklanjam sličan eye-piece za Canon (nemaoznake).
Nisu u nekom vrhunskom stanju, ali za prvu silu dok ne kupite bolji...
12.05.2014 | 14:38
ImageUploadedByTapatalk1399901390.148950.jpg

mijenjam/poklanjam.
swatch irony, potpuno ispravan, stoperica datum, 40 mm promjer.

ako je kombinacija, xd kartica ili mrezni kabel od nekih 5m igraju.
16.05.2014 | 21:23
Kinsif imam ti ja mreznog kabela, mozda i vise od 5 m. Provjerim pa se javim
21.05.2014 | 22:33
Ako netko kojim slucajem poklanja widescreen ekran za komp...neka se zna da bi ga rado preuzeo
22.05.2014 | 08:09
thx cleric, ali otisao je swatch.
naletit ce jos neki kad vidim da ima interesa.
26.05.2014 | 19:34
www.njuskalo.hr/audio-ostalo/75-ohm-rca-...kabel-oglas-11709282

Ostalima prodajem, jabucarima sam spreman mjenjati za 2 puta po 2 hdmi kabela, ili neki zanimljiv bluray film, ili nesto zanimljivo sto ponudite
26.05.2014 | 19:47
stefanjos kaže:
www.njuskalo.hr/audio-ostalo/75-ohm-rca-...kabel-oglas-11709282

Ostalima prodajem, jabucarima sam spreman mjenjati za 2 puta po 2 hdmi kabela, ili neki zanimljiv bluray film, ili nesto zanimljivo sto ponudite

Oprosti, gdje ti je trebalo 10m kabela za subwoofer?
26.05.2014 | 19:52
apsolutno nigdje, to sam dobio na poklon od ujaka kada sam slagao kucno kino. i dolaskom suba mi je poklonio taj kabel jer mu je bio viska. kako sam bio prelijen ici kupiti 1.5metarski ovaj je ostao u funkciji punih 5 godina. prekjucer sam se sjetio ici kupiti i eto ga, sada mi ovaj vise ne treba
19.07.2014 | 22:43
Poklanjam scanner AGFA SnapScan e50. Kupih ga davnih dana za kućnu uporabu, ponajviše poradi skeniranja dijapozitiva kojih sam imao kamaru. Imam još uvijek i oriđiđi kutiju, a manual sam negdje zametnuo ili bacio. No, tko još čita manuale pored Andrića i Selimovića? Tu su i transformersi i kabel. I TO NIJE SVE!!! Na poklon dobivate i plastične maskice u boji tako da ih možete mijenjati po raspoloženju ili ih uskladiti s bojom očiju dragog vam ženskog bića. Maskice u boji, dakako, daju i određen gay-friendly štih što je svakako poželjno za većinu korisnika Apple proizvoda.

Pics or didn't happen!

Box.jpg

Scanner.jpg

Otvoren.jpg
20.07.2014 | 09:51
Mene zamima. Jedino mora raditi s WIM XP.
Jedino bi realizacija bila na jesen. Gjur, ako si iz ZG-a, mogu pokupiti drugi tjedan, ili cak danas (nedjelja) navecer.
21.07.2014 | 17:21
Scanner je, dakle, otišao naboljem, najbržem i jedinom ponuđaču.

Danas u ponudi imamo dva artikla.
1. Epson Stylus PHOTO R220. Printer nije radio godinama i ne znam je li u funkcionalnom stanju. Znam samo da je normalno radio kada je zadnji puta bio uključen. U njega ide 6 boja i radio je odlične printove fotki ili raznih likovnih kreacija. Format A4.

Printer.jpg

2. Wacom tablet. Ovo vjerojatno već spada i u muzejske primjerke. Površina za tabletiranje je cca 13x9.5 cm.

Tablet.jpg

Konektor.jpg
21.07.2014 | 17:23
@Gjuroo, hvala još jednom na skeneru!!!!
21.07.2014 | 17:31
zabac kaže:
@Gjuroo, hvala još jednom na skeneru!!!!

Nema na čemu. Nadam se da će ti poslužiti.
21.07.2014 | 17:36
Žabac, kad poskeniraš svoje dijače ili negative, molim te, javi, imam ih i ja nešto (pa da proslijediš/posudiš skener). Hvala!
Gjuroo, taj Wacom ima AppleTalk konektor? Kako to uopće spojiti na neki noviji Mac...?
21.07.2014 | 17:49
Evo i odgovora na moje posljednje pitanje :
code.google.com/p/waxbee/
21.07.2014 | 18:08
Smayoo ako ti treba. Imam ja wacom tablet na usb. Pa ti ga mogu dati jer ga uopce ne koristim.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 3 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO