Smayoo ako ti treba. Imam ja wacom tablet na usb. Pa ti ga mogu dati jer ga uopce ne koristim.
Ne treba meni, ali kćer pokazuje veliku sklonost i interes za crtanje i slikanje pa sam joj mislio "podmetnuti" da vidim da li je to nešto ozbiljnije. Ako ti trenutno nije potreban, posudi mi ga na par mjeseci (kad se vratimo u Rijeku, i ti, i mi). Hvala!
Ako se nađe nekom tko će ga odmah iskoristiti, daj ga njemu, a ako ne, uzeo bi ga ja. Taj se dade dosta korisno hacknuti pa natankati friziranim softverom
Eh...
Uhvatio me žrvanj. Zaboravio ja na wacom... Nađemo se na marendu negdje? U petak sam na putu, ostale dane sam raspoloživ. Evo ti broj moba na pm.
Nisam skužio - kakav ti adapter i za što treba? VHS (kao VHS video?) na što? Trebaš tri chincha (žuti za video, bijeli i crveni za audio) s jedne strane, a s druge - što?
E.... stvarno si konkretan. Još uvijek ne znamo sa VCRa na PC/Mac ili obratno i koji Mac?
Dopuna: Malo sam ga i ja zakompliciral. Imao sam Hauptauge ili tako nešto USB tuner sa AV ulazom, ali je u vječnim lovištima. Sad imam Elgato ali bez AV.
Imaš ih na Ebayu za 20-30$ sa AV ulazom.
A. Kužim sad. Ja ti to nemam, ali ako ne nađeš, mogu ti posuditi Samsungov HDD recorder (MM komponentu). Prištekaš VHS SCARTom ili chinchevima i presnimiš na njegov HDD. POslije HDD izvadiš i presnimiš filmove dalje. Imam i điđu za uklanjanje makrovizije.
Je. cs.stanford.edu/people/eroberts/cs201/pr...-2k/macrovision.html
Pametnjakovići su išli kemijati sa sinkro signalom da bi onemogućili kopiranje videokazeta. Tako da si ne možeš VHS kazete koje si pošteno kupio bez te điđe prebaciti na neki digitalni medij.
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM