Smayoo ako ti treba. Imam ja wacom tablet na usb. Pa ti ga mogu dati jer ga uopce ne koristim.
Ne treba meni, ali kćer pokazuje veliku sklonost i interes za crtanje i slikanje pa sam joj mislio "podmetnuti" da vidim da li je to nešto ozbiljnije. Ako ti trenutno nije potreban, posudi mi ga na par mjeseci (kad se vratimo u Rijeku, i ti, i mi). Hvala!
Ako se nađe nekom tko će ga odmah iskoristiti, daj ga njemu, a ako ne, uzeo bi ga ja. Taj se dade dosta korisno hacknuti pa natankati friziranim softverom
Eh...
Uhvatio me žrvanj. Zaboravio ja na wacom... Nađemo se na marendu negdje? U petak sam na putu, ostale dane sam raspoloživ. Evo ti broj moba na pm.
Nisam skužio - kakav ti adapter i za što treba? VHS (kao VHS video?) na što? Trebaš tri chincha (žuti za video, bijeli i crveni za audio) s jedne strane, a s druge - što?
E.... stvarno si konkretan. Još uvijek ne znamo sa VCRa na PC/Mac ili obratno i koji Mac?
Dopuna: Malo sam ga i ja zakompliciral. Imao sam Hauptauge ili tako nešto USB tuner sa AV ulazom, ali je u vječnim lovištima. Sad imam Elgato ali bez AV.
Imaš ih na Ebayu za 20-30$ sa AV ulazom.
A. Kužim sad. Ja ti to nemam, ali ako ne nađeš, mogu ti posuditi Samsungov HDD recorder (MM komponentu). Prištekaš VHS SCARTom ili chinchevima i presnimiš na njegov HDD. POslije HDD izvadiš i presnimiš filmove dalje. Imam i điđu za uklanjanje makrovizije.
Je. cs.stanford.edu/people/eroberts/cs201/pr...-2k/macrovision.html
Pametnjakovići su išli kemijati sa sinkro signalom da bi onemogućili kopiranje videokazeta. Tako da si ne možeš VHS kazete koje si pošteno kupio bez te điđe prebaciti na neki digitalni medij.
Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? Neko vidio nesto zanimljivo?
^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika?
smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1