Ajmo se pokrenuti! Krekirani u legalni!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ajmo se pokrenuti! Krekirani u legalni!

21.01.2021 | 10:18
Affinity Photo (i ostali njihovi programi) u pola cijene

affinity.serif.com/en-us/store/
21.01.2021 | 11:58
^SuperUnknown^ kaže:
Affinity Photo (i ostali njihovi programi) u pola cijene

Baš sam si ubo i Photo da upotpunim kolekciju.
10.10.2021 | 16:15
VideoProc converter ima giweaway licenci jos jedan dan

www.videoproc.com/event/giveaway.htm?ttr...OKsa7vEkKztMAnrJ6El4
26.12.2021 | 16:18
Skylum dijeli Luminar 4:
skylum.com/chip-luminar4
01.01.2022 | 12:50
zoranowsky kaže:
Skylum dijeli Luminar 4:
skylum.com/chip-luminar4

Nisam probao, ali s njihovih stranica:

For Mac:
MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini, early 2010 or newer
CPU Intel® Core™ i5 or better
Memory 8 GB RAM or more (16+ GB RAM is recommended)
macOS 10.13.6 or higher. IMPORTANT: macOS 10.12 is not supported.
Hard disk 10 GB free space; SSD for best performance
Display 1280x768 size or better
23.03.2022 | 13:46
Panic, firma koju iznimno postujem, trenutno nudi 50% popusta (sada je $50) na Codu, programerski editor. Ako vam nesto tako treba, bacite oko:

nova.app/buy/
16.04.2022 | 14:34
GoodNotes 5 je besplatan. Brutalno dobar note taking app.
16.04.2022 | 15:56
To je app za Mac ili za iOS?
17.04.2022 | 18:39
Oboje. Radi na svemu.
17.04.2022 | 20:17
A nedare sansu Notes app-u. To je i vise od biljeznice.
17.05.2022 | 18:55
Affinity Photo, Designer i Publisher su na 50% popusta plus pluginovi gratis.

affinitiy.serif.com
03.07.2023 | 18:55
FAR: Lone Sails za 3 pišljiva evra:

www.gog.com/en/game/far_lone_sails
08.10.2023 | 21:10
Mali besplatni system monitor:

www.dysometric.com/vitalsigns/
24.11.2023 | 20:04
Civilization VI je free za iOS.
16.11.2024 | 12:28
Lijepo od njih, ali prekasno. Za moje potrebe je općenito besplatni UTM odličan, a da ne kažem da je neusporedivo jednostavniji za instalirati ARM Windows 11 na virtualku na Apple silicon hostu.
16.11.2024 | 23:14
Ima li VMware Fusion Pro neku bitnu prednost nad VirtualBoxom?

VirtualBox koristim za Win pod Macom (iako ih imam native Windowse na internom SSD-u) kada mi treba neki specifični CD/DVD katalog koji je napisan samo za Win (najčešće auto dijelovi).
17.11.2024 | 12:06
Meni je osobno promaknula ova PRO ponuda od Broadcoma, ali za neke elementarne virtualizacijeke potrebe koje ne uključuju DirectX ili OpenGL potrebe (podržano od strane Fusiona ali samo na Intel-based macovima), UTM je više nego dovoljan. Dodatno Fusion nije dosta dugo vremena poržavao virtualiziranje Win11 ARMa što je Parallels imao od rane bete.

Jasno je da je Broadcom akvizicija usporila sve s njihove strane, no tada to još nije bilo poznato. Sad to ima smisla, ali eto, prošo' voz.
01.12.2024 | 20:27
Screenshot2024-12-01at20.26.07.png

Rekli ste da je UTM besplatan. Košta 9,99€ ili ja gledam krivi UTM?

Može pomoć?
01.12.2024 | 21:10
mac.getutm.app/

What's the difference in the Mac App Store version?

UTM is and always will be completely free and open source. The Mac App Store version is identical to the free version and there are no features left out of the free version. The only advantage of the Mac App Store version is that you can get automatic updates. Purchasing the App Store version directly funds the development of UTM and shows your support .

How do I contribute?

You can find UTM on GitHub. You can also contribute to the QEMU project.
02.12.2024 | 21:35
Jel netko od vas koristi Rustdesk? LINK

Tražim nešto da mogu od doma pristupiti kompjuteru u uredu, ali da je free.
Anydesk, teamviewer..., ništa nije free. Bitno je da se udaljenom kompu (windowsi) može pristupiti sa Mac-a, da se može pristupiti i da bude dostupn ako se slučajno restarta i da ne treba sa udaljene strane nikakvo odobrenje, password ili tak nešto...

TeamViewer je jaaako dobro služio, dok mi nisu "zabranili" pristup - A licence za ovakav scenarij su im - pa, NEMA ih.
02.12.2024 | 21:39
Dopustiti instalcije takvih stvari na poslovno racunalo je poprilican sigurnosni rizik, ne vjerujem da itko to svjesno dopusta. Pokusaj sa Tailscaleom, to je sigurno koliko moze biti i besplatno. Spajas se na PC remote klijentom kao da ti je na lokalnoj mrezi.
02.12.2024 | 21:55
Hvala Riba na odgovoru. Imao sam u prošloj firmi takvu potrebu, --> dali su mi 2 službena laptopa (sa windowsima) jer nisu znali složiti VPN tunel, da radi na ovoj drugoj strani na Mac-u, hehehehe.

Da, nisu baš oduševljeni. Malo ću proučiti tvoj prijedlog.
02.12.2024 | 23:27
I moj glas za Tailscale! Radi na svemu, uključujući Synology, čak i na obsolete modelima.
04.12.2024 | 11:49
Mi u firmi koristimo Parsec i radi odlicno. Za vrijeme korone nas je 20tak radilo preko toga najnormalnije od doma a dosta smo zahtjevni korisnici jer se bavimo s videom i postprodukcijom tako da nam jako smeta bilo kakav lag ili veca degradacija slike.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 45 minuta
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (955)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO