Apple i COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple i COVID-19

05.04.2020 | 23:56
Što mislite, kako će ova nezavidna situacija utjecati na tvrtku Apple, da li će u Apple možda u skorijoj budućnosti promijeniti nešto vezano uz predstavljanje, distribuciju i ono najbitnije - cijenu svojih proizvoda. Tko ima kakvo mišljenje neka ga iznese.
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.04.2020 | 03:50
Apple ce prezivjet... roadmap im ima jednu veliki granu koja brije na zdravlje tako da mozemo ocekivat vise zdrastvenih aplikacija njihovog hardvera...

Apple stalno mijenja predstavljanja, al vjerojatno to ljudima promakne jer bi narod hito svako malo neku revolucionalnu promjenu, koja im qrca ne treba imho. (Primjer, keynotes se nisu mogli pratit, kasnije su se mogli pratit na njihovim stranicama, dvorane se mijenjaju, sad se mogu pratit i lreko drugih platformi)...

Distribucija ce im vjerojatno ostat ista ili slicna... Vlastiti ducani, izabrani partneri, Online... neki dio asortimana i dalje nece bit dostupan svima (npr Pevec ce mozda prodavati ipod touch ali ne i mac pro)

Cijene? Ma hajte molim vas... cijene ce bit kakve ce bit... ono sto je dobro (barem se tako cini i daje nadu) - da razvlace lepezu proizvoda pa biti i dostupnijih varijanti... smatram da ce i dalje cijene biti razlicite na razlicitim trzistima...

I one more thing... koji je smisao otvorit temu i nabacit pitanja, a ne dat svoje misljenje? Jel to cekas da te ntko pita, a kaj ti mislis? Ako je tako, eto, a kaj ti mislis?

(Naj se uvredit, ovo je manje vise opcenito jer se dogadja jako cesto tu, pa sam primijetio da me taj trend smetucka i ne kuzim ga)... Imamo cesto slucaj da netko postavi video da zapocne “raspravu” i onda se jos kasnije ispostavi da otvarac teme nije ni pogledao video.... i onda ja blenem u ekran i pokusavam shvatit logiku)....,
06.04.2020 | 08:18
Moje je mišljenje da će (u slučaju da se ova situacija nastavi), Apple svoje poslovanje prebaciti na online prodaju te zaustaviti mnoge razvojne projekte. Što se tiče cijena njihovih proizvoda, mišljenja sam da ih neće spuštati, možda će ih čak i povisiti. Također mislim da će sada iskoristiti ovu situaciju te aktivirati još poneki novi servis, novu pretplatu.

Također sam mišljenja, ukoliko se nastavi ova agonija s virusom, da će se na tržištu rabljenih Macova naći pristojnih komada hardvera za povoljnu cijenu.

Ali to su samo moja predviđanja za onaj najcrniji scenarij, do koga nadam se neće doći.
06.04.2020 | 14:54
Apple je nabavio 20 milijuna zaštitnih maski i to će donirati. I sada su dio svoje proizvodnje dali u izradu zaštitnih vizira - i to će isto donirati. Eto, ne može se reći da su šupci.
06.04.2020 | 15:39
Apple ima toliko kesa i tako lojalnu bazu korisnika da moze prezivjeti 6 pandemija i 2 svjetska rata

Ne sikiram ja se za njih. Ova pandemija ce vjerojatno usporiti proizvodnju, sto nuzno i ne mora biti lose. Po meni (kada bi moje misljenje nesto tu znacilo ) idealno bi i bilo da iPhone izlazi svake 2 godine.
30.12.2020 | 11:30
Apple napravio COVID-19 Apple mask. Meni najbolju od svih do sada viđenih. Šteta što je samo za zaposlenike Apple Storea. Na video je stavlja na 3:20 min.
30.12.2020 | 19:05
Vecina tehnoloskih firmi je profitirala iz ove situacije, ne treba se bojati ni za kog od njih.
31.12.2020 | 05:24
Ma nisam to napisao u tome smislu. Kako smo prisiljeni nositi te maske stalno, primjećujem sve mane kirurških. Te spadaju, te ne drže dobro oko nosa... Ova mi se čini kao da bi mogla zamijeniti i kirurške u bolnicama koliko je dobra, a opet jednostavna. Samo to.  čega god se uhvati, stvarno to dizajnira da se zapitaš kako se toga nitko prije nije sjetio.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 31 minuta
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO