06.04.2020 | 03:50
Apple ce prezivjet... roadmap im ima jednu veliki granu koja brije na zdravlje tako da mozemo ocekivat vise zdrastvenih aplikacija njihovog hardvera...
Apple stalno mijenja predstavljanja, al vjerojatno to ljudima promakne jer bi narod hito svako malo neku revolucionalnu promjenu, koja im qrca ne treba imho. (Primjer, keynotes se nisu mogli pratit, kasnije su se mogli pratit na njihovim stranicama, dvorane se mijenjaju, sad se mogu pratit i lreko drugih platformi)...
Distribucija ce im vjerojatno ostat ista ili slicna... Vlastiti ducani, izabrani partneri, Online... neki dio asortimana i dalje nece bit dostupan svima (npr Pevec ce mozda prodavati ipod touch ali ne i mac pro)
Cijene? Ma hajte molim vas... cijene ce bit kakve ce bit... ono sto je dobro (barem se tako cini i daje nadu) - da razvlace lepezu proizvoda pa biti i dostupnijih varijanti... smatram da ce i dalje cijene biti razlicite na razlicitim trzistima...
I one more thing... koji je smisao otvorit temu i nabacit pitanja, a ne dat svoje misljenje? Jel to cekas da te ntko pita, a kaj ti mislis? Ako je tako, eto, a kaj ti mislis?
(Naj se uvredit, ovo je manje vise opcenito jer se dogadja jako cesto tu, pa sam primijetio da me taj trend smetucka i ne kuzim ga)... Imamo cesto slucaj da netko postavi video da zapocne “raspravu” i onda se jos kasnije ispostavi da otvarac teme nije ni pogledao video.... i onda ja blenem u ekran i pokusavam shvatit logiku)....,