08.08.2020 | 23:31
Kao što možeš vidjeti iz te dokumentacije, imaš nekoliko načina izvedbe sustava, a ovisno o tome kako je izveden sustav, odabireš unutarnju jedinicu i spajaš je onda prema odgovarajućoj od tih šemica.
Kupio si 8877 jer znaš da si takvu imao ranije, ili si provjerio kod susjeda, ili ti je to tako trgovac dao uz poznate riječi "To vam je ta jedinica, nema druge."
Inače, tamo gdje si to kupio bi (načelno) trebao dobiti i podršku, a oni kod distributera, a distributer je Alarm automatika.
Nisam nikad ulazio u detalje oko Elvoxa (u velikim projektima smo uglavnom koristili IP rješenja, a tamo gdje se koristio Elvox, to su lokalni serviseri znali i rješavali napamet pa ja nisam nikad ni pogledao te papire), ali negdje mi maglovito stoji u pamćenju da se dvožični Elvox sustav mora nešto "programirati", tj. za razliku od klasičnog analognog parlafona kojeg samo spojiš i radi, ovaj ima neko adresiranje tih unutarnjih jedinica tako da instalater parlafona od zgrade mora doći i novu unutarnju jedinicu mora "prijaviti" na sustav, ili tako nešto. Nisam 100% siguran, ali imam koga pitati. Samo daj da najprije vidimo je li to uopće ta unutarnja jedinica koju trebaš.