19.02.2022 | 06:46
m@xym kaže:
Isto tako, ne bih se složio sa @Daddo-vim zaključkom da mi sustavno i namjerno proizvodimo nesposobne i nezainteresirane ljude.
Naš školski sustav proizvodi ljude koji vani, u uređenim sustavima, postižu izuzetne rezultate. Takve rezultate svakako ne može postići nesposobna i nezainteresirana osoba.
Volim što se volimo. Ali i dalje mislim da uopće ne razumiješ o čemu pišem, pa ću ti stoga nacrtati.
U HR je sustav u javnom sektoru uređen tako da postoji nešto što se zove sistematizacija radnih mjesta. Ta sistematizacija određuje ne samo poslove i zadaće pojedinih mica ubica na raznim šalterima i šefovima im, nego i broj izvršitelja. OD jednog takvog se računa kao fiksna vrijednost boda x koeficijent za to RM + naknade za prijevoz i prehranu + dodatak na staž.
I sve mice-ubice i gospoda šefovi im... ne mogu preko toga. Bez obzira kako obavljali taj posao. Jer sistematizacija se napravi recimo 2005, pa 2010 parcijalno... i tako svakih 7-8 godina, bez obzira na promjene u zakonskim propisima, poslovnim procesima ili bilo čemu drugom.
Mica-ubica i dalje sjedi na istom šalteru i radi istu stvar... i šef joj radi istu. 20 godina istog. Bez ikakve mobilnosti bilo horizontalno (privremeno u isti rang, vidjeti micu ubicu broj 2 od koje dobiva nekakve dokumente na obradu i onda nekad vidjeti isto to s micom ubicom 3 kojoj takve obrađene predaje) bilo vertikalno (nakon XY vremena "iz visočijeg" vidjet širu sliku toga što njih 3 produciraju i dostavljaju na idućoj razini).
I sve to mica vidi, naravno ako je znatiželjna pa ju zanima proces i rješenje... ako nije na šalteru samo za skupit papire i reć FT1P. Motivacija 0 jer plaća je ista a bit produktivan je anomalija i napraviš problem sebi i svima oko sebe, jer onda i drugi moraju nešto radit drugačije i "bolje i brže". Sustav to ne trpi niti je koncipiran za takvo što.
Te i takve mice-ubice i šefove im, nismo uvezli iz Ugande ili Afganistana već su produkt domaćeg (u širem smislu jer je tu ekipa i s mostarskim, travničkim i papirima iz komšiluka) obrazovnog sustava.
Tvrdiš da te mice ubice kad dođu radit u Njemačku (a dođu prat starcima guzice ili čistit stanove ili već nešto što domaći "ne rade") su vrhunski stručnjaci? Poškakljaj me da se nasmijem.
A ne, sorry... ti pričaš o ekipi s faksom... ok.
U zadnjih 25 godina proizvodimo 48 600 ljudi s visokim obrazovanjem na godišnjoj razini (podaci
Državnog zavoda za statistiku od 30. srpnja 2021. ). Gdje je rezultat tih diploma i čime je mjerljiv? 1 200 000 visokoobrazovanih u zemlji koja po zadnjem popisu broji 3,8 milijuna? Da je pola tih visokoobrazovanih pomrlo ostalo bi ih 600 000. Nek je trećina preostalih iselila i dalje ti ostaje 400 000. Usporedbe radi, prema zadnjem popisu stanovništva, to su ti svi stanovnici Rijeke, Splita i Osijeka ili 50% stanovnika Zagreba.
Gdje su ti ljudi i što danas rade?
Toliko o mitu kako danas domaći sustav proizvodi VSS kadar kao traženu (i unovčivu) robu u inozemstvu.
To dakako ne znači da ih nema, no oni nisu rezultat sustavnog rada i obrazovanja (pritom mislim na ono koje pruža svima i "za besplatno" ovakav obrazovni sustav) nego ko i ona mica-ubica koja bi "bolje i brže" - anomalija.