12.04.2008 | 16:00
(ode karma do absolutne nule)
nisam siguran da razumijem tvoje pitanje..
Mogucnost A)
moje ograničene sposobnosti zaključivanja su shvatile da želiš program koji kad instaliraš neki program koji te traži serijski broj automatski pretražuje određenu bazu podataka i upisuje u traženo mjesto valjani serijski broj koji ti omogućuje nesmetano korištenje programa za koji, bez obzira koliko ti dobro došao, nisi spreman izdvojit nekakvu novčanu pripomoć autorima da imaju force stvarat dobre programe i dalje..
Zaista molim da se nitko ne naljuti jer su sve krive odgojne metode i smisao za humor okoline u kojoj obitavam pa tako i stereotipovi nacionalnosti..
Moja obitelj bi te nazvala izrodom crnogorke s korčulaninom čiji je baba bosanac oženjen za gornjogradsku purgerku koja se sasvim dobro slaže sa svekrvom iz Čabra (di su fakat dobri ljudi) koja si je našla tipa iz Gornje Štajerske.. zaguglaj serialbox i dobit ces ono sto ti treba, ali bez automatizacije.. daklem, nije za crnogorce..
pls. fakat molim bez ljutnje jer nam se danas prevrnuo kamion koji smo uspjeli izvuc iz blatnog kraja traktorom i nitko nije stradao, osim mojih živaca..
dakle ja vjerujem u scenario B..
Mogucnost
kupio si neki program u koji si ubacio serijalac i nakon nekog vremena si izgubio papirici i/ili kutiju di ti piše taj serijski, a baš bi ti dobro došao jer si reinstalirao sistem..
moja preporuka je da kontaktiraš proizvođača emailom i poslat će ti serijski.. meni šalju redovito.. čak i oni koji ti moraju generirati novi jer ti je "stroj" "generirao" novi ID kod..
ps. dragi administratore, nema potrebe za brisanjem.. izbrisat cu sam kad se rastrijeznim.. hvala..