11.12.2008 | 11:55
Ljudi izgleda da cu morati sam sebe demantirati
Na win sam koristio Word 2007 i super sam zadovoljan korisnik. Vremenom se nakupilo faktura, ponuda, izvjesca, kreiranih bas u Word formatu doc. Nisam koristio ono docx.
Instaliram ja Office for Mac, i prebacim sve te doc datoteke na Mac. Otvorim fakturu kreiranu u Word 2007 u ovom Wordu za Mac. Sta mislite da li se raspao dokument?
Naravno da jeste
Ono sto je bila jedna stranica (faktura recimo) sada je iz nekog cudnog razloga naraslo na dvije. Tablice se malo raspale. U wordu 07 su tablice bile nevidljive, a na Macu se odjednom vide, i to negdje pune crte, a negdje one tockaste. Ne znam samo odkuda vuce to formatiranje
Cak ni font nije uvijek isti, na Macu mi neke stvari prikazuje boldano, a na PC nisu...
Onda odlucim za Word 2007 pod emulacijom da odradim, ali prije toga nabacim Open Office. Nekih 170mb cijeli paket pa idem probati.
Sta mislite jel se i ovdje raspao word dokument sa PC-a?
Nije
Sve je super i sve radi bez greske.
Bill ovo ti stvarno nije trebalo
P.S. Sreca pa nisam platio Office for Mac, vec sam ga uzeo instalirati samo na probu. Yeah shame on me
To smayoo: Ovo ti ne daje za pravo da likujes jer sam ja cijelo vrijeme mislio i pricao na Word 07 za Win, jer ovo smece na macu nisam nikada ni probao ranije