13.12.2008 | 18:05
To Djuro:
Prijatelju kada me vec spominjes u nekom negativnom kontekstu bar procitaj thread na koji se pozivas, pa ces vidjeti da ja nisam trazio taj serial, vec neko drugi!
Dapace javno sam rekao, jos tada, da sam protiv toga i da bi to samo srozavalo ugled foruma.
Sto se mene tice instalacije OS X-a na druga racunala, ja sam misljenja da uopce nije vazno na kojem racunalu to korisnik vrti.
Naime, ako netko dodje na forum i u rubrici software pita recimo, "kako se kreira novi folder u OS X?", mi bi svi sada trebali pitati "jel ti X instaliran na Apple racunalu i nekom drugom?"
OS X je isti na bilo kojoj platformi koja ga moze pokrenuti. Dao Bog da ga jedan dan imamo i na perilicama za rublje
Sigurno je da nece raditi jednako kvalitetno kao na Apple hardveru, ali vizualno je isti i smatram da bi i takvim korisnicima trebalo pomagati, jer ce i oni kad tad kupiti Mac. Cim uvide sve prednosti OS X-a, a za to im treba prakticna primjena istog.
Vecina ljudi jednostavno nema tisucu eura da kupi neki rabljeni Mac, samo da bi probali taj OS X u praksi...
Ja sam vrtio Mac OS neko vrijeme na PC-u, prije nego sam kupio Mac. Rusio se, zamrzavao, radio mi probleme, znao je doduse i 5 dana normalno raditi, ali rijetko je to bilo
Onaj Mac OS sa PC-a i "ovaj" OS X na iMac-u, izgledaju isto ali to je "nebo i zemlja"
Tudum, prijateljski savjet za tebe, ako zelis probati Leopard da bi eventualno donio odluku da li da kupis Mac ili ne, radije otidji kod nekoga tko ima Mac-a, i pogledaj stvar kod njega.
Mislim da ce ti svaki Macovac drage volje demonstrirati OS X i nece ti biti tesko da prodas taj Acer nakon pola sata i kupis Mac
Ja sam ga kupio nema 10 dana i zavolio ga totalno. Nisam jos ni 5% mogucnosti naucio, ali me zato Leopard svaki dan pocasti i obraduje nekom sitnicom koja mi olaksava zivot i rad